Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-23-2009, 06:42 PM
Mesaj: #70
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Ferariu şi Barna, aniversaţii zilei

Suspendat etapa trecută de campionat, la prima victorie a Ceahlăului pe terenul propriu, fundaşul Ferariu are astăzi oportunitatea de a reveni în "unsprezecele" pietrenilor. Romaşcanul nus e aşteaptă la un meci uşor pentru el şi coechipieri în faţa feroviarilor craioveni. Tocmai pentru că oaspeţii vin în postură de echipă creditată cu a doua şansă la calificare, datorită eşalonului secund din care provin.

"Sunt sigur că vor da totul pe teren şi vor face orice le stă în puteri ca să ne strice planurile. Dar noi sperăm să ne respectăm blazonul de echipă promovată în prima ligă şi să ne mai bucurăm odată suporterii", spune Ferariu.

Oficialii Ceahlăului vor o victorie în partida de astăzi cu CFR Craiova în Cupa României, succes care să reprezinte un cadou făcut celor doi fundaşi de bandă ai echipei lui "Mişu" Ionescu. Este vorba de Ferariu şi Barna, amândoi ajunşi la 23 de ani.

"Chiar vrem să le dedicăm lor victoria în Cupa României, iar ei să ne cinstească pentru acest frumos moment aniversar", a spus căpitanul Forminte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-23-2009 06:42 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut