Ştiri Poli Timişoara
09-24-2009, 10:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Mera: "Sper ca stadionul să fie plin la meciul cu Craiova!"
Fundaşul Politehnicii, Ioan Mera, cheamă suporterii la stadion la partida importantă contra Universităţii Craiova.
"Ne aşteaptă un meci foarte greu, sper ca timişorenii să vină în număr cît mai mare la meci, să fie plin stadionul, să ne poată ajuta să cîştigăm acest meci foarte important. Fiecare partidă e dificilă, să nu credeţi că va fi uşor cu Craiova, e o echipă tînără, vor da totul să învingă. Poate vin mai motivaţi, au schimbat şi antrenorul, dar noi trebuie să jucăm cum ştim noi mai bine. Fraţii Costea sînt foarte periculoşi, am jucat împotriva lor cînd eram la Buzău, sînt unii dintre cei mai buni jucători ai Craiovei", a declarat Mera. "Sper ca Cisovsky să îşi revină cît mai repede" Fundaşul Politehnicii, Ioan Mera, speră ca Marian Cisovsky să îşi revină cît mai repede după accidentarea suferită în partida de la Stuttgart. "Nu m-am bucurat de accidentarea lui Cisovsky, îi doresc să îşi revină cît mai repede, eu mă pregătesc cît pot de bine şi sper să nu dezamăgesc în continuare", a declarat Mera. Acesta crede că fostul jucător al Politehnicii, Vali Bădoi, crede că va aduce un plus Craiovei în cazul în care va juca: "Bădoi e un jucător foarte bun, cu experienţă, poate să-i ajute pe craioveni dacă va juca". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut