Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-24-2009, 10:39 PM
Mesaj: #80
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Niciodată nu a fost violent! Sunt multe tâmpenii"

Demis de la Steaua şi plecat pe uşa din dos după scandalul cu Becali, Bergodi e apărat de foştii lui şefi de la Cluj. Acuzat de Becali ca este "tra-la-la", italianul şi-a găsit avocat la Cluj. Mureşan spune că este un antrenor excelent şi un om foarte liniştit.

"Nu ştiu cine inventează aceste tâmpenii despre Bergodi. Eu îl respect foarte mult, e un antrenor foarte bun şi pot spune chiar că suntem prieteni. M-am întâlnit de multe ori cu el, am luat cina împreună. Niciodată nu a fost violent sau agresiv. E un om civilizat şi de caracter şi un antrenor bun", a declarat Iuliu Mureşan la GSP TV.

Bergodi este în conflict cu Steaua, după ce Becali a dezvăluit că nu îi va plăti drepturile salariale şi că îl va trimite să antreneze la echipa a doua. Fostul antrenor din Ghencea a făcut plângere la TAS.

"Campionatul e strâns, pentru că e mai corect"
Intervenţia DNA -ului în fotbal n-a rămas fără rezultat. Iuliu Mureşan spune că acum campionatul este mult mai corect decât în trecut şi de aceea diferenţa între echipe este mult mai mică. Preşedintele grupării din Gruia spune însă că CFR are un lot foarte puternic şi speră va titlul va ajunge la Cluj pentru a doua oară.

"Este un campionat strâns, pentru că este mai corect. Aşa se întâmplă, dacă se joacă corect, poate ieşi orice. Nici un club nu a reuşit să se întărească într-o asemenea măsură încât să defileze în acest sezon. Noi suntem cel puţin la fel de puternici ca atunci când am luat titlul. Atunci ne-a fost mai uşor, pentru că ne-am concentrat doar pe campionat după ce ne-a eliminat Anorthossis din cupele europene", a spus oficialul clujenilor la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-24-2009 10:39 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut