Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Progresul Bucureşti
09-26-2009, 02:22 PM
Mesaj: #6
RE: Ştiri Progresul Bucureşti
Bancarii prind aripi

Joi s-au întâlnit în Berceni două formaţii cu acelaşi obiectiv: promovarea în Liga a III-a. Gazdele de la Romprim încearcă de câţiva ani să acceadă în eşalonul superior, în timp ce Progresul, club de tradiţie al fotbalului românesc, doreşte să revină cât mai repede acolo unde îi este locul, printre echipele de top.

Romprim a dominat partida, însă la final a trebuit să se recunoască învinsă de un adversar pragmatic, ce a ştiut să speculeze aproape toate situaţiile favorabile.

Gazdele au deschis repede scorul prin Enache ('12), fostul atacant al Comprestului profitând de o minge respinsă în faţă de portarul Marinescu. Fazele periculoase la buturile bancare s-au succedat cu repeziciune, dar multe dintre ele au fost tratate cu superficialitate de către gazde. Şi ocaziile ratate s-au răzbunat de două ori până la pauză. Mai întâi, Iliuţă ('34) a egalat, iar apoi, cu un minut înainte de sfârşitul reprizei, Progresul a trecut în avantaj, Astrenie punctând cu un şut din interiorul careului.

Nemulţumite de scorul de pe tabelă, fotbaliştii Romprimului au ieşit de la cabine decisi să-şi facă dreptate. Jocul prestat de ei a fost şi în repriza secundă net superior celui etalat de Progresul, însă formaţia care, până acum câteva luni, evolua în Parcul cu Platani a ştiut mai bine cum să îşi valorifice atuul principal: viteza.

Ultimele zece minute ale întâlnirii au oferit un spectacol cu patru goluri puţinilor spectatori prezenţi în tribune, printre care s-au aflat şi 20 de suporteri înfocaţi ai Progresului. Gheorghiu ('80) scăpat singur pe contraatac a mărit diferenţa la două goluri în favoarea Progresului, trimiţând elegant pe lângă Dumitrache. Romanescu ('87) a readus în joc echipa antrenată de Ion Ciobanu, executând imparabil o lovitură liberă de la 20 de metri, însă în minutul următor Lazăr a ripostat şi a refăcut avantajul oaspeţilor. Enache şi-a trecut în cont "dubla", însă pentru Romprim timpul se scursese, golul de 3-4 fiind înscris în ultimele secvenţe ale partidei.

Progresul contabilizează a doua victorie în tot atâtea etape şi speranţele suporterilor, ca exilul în ligile inferioare să fie cât mai scurt, par justificate. Romprimul trebuie să treacă repede peste acest insucces, să îşi adune forţele şi cu o mobilizare mai bună în teren va fi cu siguranţă una dintre formaţiile "grele" ale seriei I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri Progresul Bucureşti - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:12 PM
RE: Ştiri Progresul Bucureşti - georgemp - 08-14-2009, 02:50 PM
RE: Ştiri Progresul Bucureşti - georgemp - 08-15-2009, 12:38 AM
RE: Ştiri Progresul Bucureşti - Sebi Raducu - 09-26-2009 02:22 PM
Ştiri Progresul Bucureşti - robert95g - 01-12-2010, 09:44 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut