Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-28-2009, 05:24 PM
Mesaj: #96
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Să batem în Olanda!"

Feroviarii spun că pot furniza supriza împotriva lui PSV, la Eindhoven.

Prima victorie în deplasare în actuala stagiune a Ligii 1 a generat euforie în tabăra "vişiniilor". Elevii lui Conceicao îşi propun un nou succes în Europa League. "Dacă va reveni şi Yssouf va fi mult mai bine pentru noi. Îmi doresc să cîştigăm la Eindhoven, îi vom studia în aceste zile. Va fi dificil, dar nu imposibil. Am avut o mică accidentare cu Dunărea şi mă bucur că am intrat cu gol la Bistriţa. Sper să marchez cît mai des pentru CFR", a spus puştiul teribil al clujenilor, Lacina Traore.

Hugo Alcantara, autorul celuilalt gol, crede şi el că CFR poate furniza supriza. "Am trecut prin momente dificile în plan personal. Trebuie să înţeleg că viaţa merge înainte şi vreau să mă concentrez asupra fotbalului meu. Ştiţi cui dedic acest gol. Mulţumesc şi colegilor, care m-au încurajat şi mi-au fost aproape. Vreau să batem şi la Eindhoven să ne continuăm acest parcurs bun", a spus stoperul brazilian, care şi-a pierdut tatăl în această lună.

Nei a ieşit accidentat!
Brazilianul Nei a părăsit terenul accidentat în repriza secundă. La prima vedere, atacantul pare să se fi ales cu o întindere musculară şi ar putea rata meciul din Olanda. Yssouf Kone nu se poate antrena în regim normal astfel că, în acest moment, Conceicao îl are la dispoziţie numai pe Traore, dintre atacanţi, pentru meciul cu PSV. Didy nu are drept de joc în Europa League.

Mureşan a contestat eliminarea
Gabi Mureşan a fost eliminat în minutul 81 după ce a văzut al doilea galben. Mijlocaşul l-a atacat pe Keita în tuşă, lovindu-şi adversarul dar şi mingea. Drăgănescu l-a eliminat, dar mijlocaşul nu a fost de acord cu decizia, cerînd explicaţii şi gesticulînd nervos. "Papa de Cluj" primise primul avertisment după un fault la mijlocul terenului.

Spion de la PSV
Partida de ieri a fost urmărită şi de un reprezentant al olandezilor de la PSV. Surprinzător, preşedintele Iuliu Mureşan a lipsit de la partidă, deşi nu prea obişnuieşte să rateze meciurile clujenilor. Conducerea lui CFR a fost reprezentată de directorul executiv, Răzvan Zamfir.

"PSV e un club puternic. Va trebuie să muncim mai mult decît ei dacă vrem să obţinem un rezultat pozitiv în Olanda" - Antonio Conceicao, antrenor CFR

"Vom începe de mîine (n.r. - azi) să studiem jocul lui PSV. Sper să batem în Olanda. Am legat 4 victorii şi ne dorim s-o ţinem tot aşa" - Bogdan Mara, mijlocaş CFR

5 goluri a marcat Traore în acest sezon, în toate competiţiile

4 victorii consecutive a reuşit CFR, cu Copenhaga, Braşov, Dunărea şi Bistriţa

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-28-2009 05:24 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut