Chestionar: Va reuşi Dinamo să treaca de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
09-30-2009, 09:18 PM
Mesaj: #56
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
"Trebuie să învingem dacă vrem să obţinem calificarea!"

Mijlocaşul brazilian Gilberto Silva (Panathinaikos Atena) a afirmat că punctele din meciul cu Dinamo, de mâine, din grupele Europa League, sunt vitale pentru calificare, informează publicaţia Sportnet.

"Cel mai important lucru sunt cele trei puncte şi sper să ne întoarcem cu o victorie. Staff-ul a cules toate informaţiile necesare despre adversar, pentru a fi pregătiţi şi a nu avea surprize pe parcursul jocului. Trebuie să învingem dacă vrem să obţinem calificarea. Chiar dacă nu vom reuşi, nu ne vom pierde speranţele, dar nu ne gândim decât la victorie", a comentat el.

Mijlocaşul mozambican Mate Simao a declarat că Dinamo este un adversar puternic. "Va trebui să dăm totul pe teren, pentru că vom avea parte de un meci dificil. E un joc important, vrem victoria pentru a trece de grupe", a spus Simao.

Intervievat de publicația elenă Sport, atacantul dinamovist Claudiu Niculescu spune că absenţa lui Djibril Cisse, suspendat, este un mare avantaj pentru alb-roşii. "L-am văzut jucând la Liverpool, la naţionala Franţei, ştiu ce poate, e bine pentru noi că nu joacă. Panathinaikos este un nume în Europa, dar nu le vom da şansa să se impună pe terenul nostru. Nu pot spune că ne temem de cineva anume, doar trebuie să fim atenţi, Panathinaikos e o echipă foarte bună şi înscrie des. Să câştigăm întâi şi apoi vom face calcule de calificare, dar ar fi o greşeală să ne considerăm deja calificaţi după două meciuri", a spus Niculescu.

Partida FC Dinamo - Panathinaikos Atena, contând pentru a doua etapă a grupei F a Ligii Europa, se va disputa, joi, cu începere de la ora 22.05 şi va fi transmisă de Pro TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:15 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 09-01-2009, 12:37 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz - Sebi Raducu - 09-30-2009 09:18 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut