Chestionar: Va reuşi Timişoara să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
09-30-2009, 09:21 PM
Mesaj: #44
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Jurcic: "Ştiu că Timişoara practică un joc strâns, noi nu avem voie să facem la fel"

Antrenorul lui Dinamo Zagreb, Krunoslav Jurcic, a declarat, miercuri, că a urmărit meciurile Timişoarei din acest sezon şi a observat că practică un joc defensiv, însă filosofia echipei sale se bazează pe atac şi a pregătit jocul doar pentru a obţine victoria.

"Suntem conştienţi de importanţa meciului, dar şi a adversarului. Am văzut jocul timişorenilor din meciurile cu Şahtior, Stuttgart şi Ajax, aşa că ştim ce avem de făcut. Respectăm adversarul, ştim ce joacă şi se vede că e o echipă care are un antrenor al şcolii de fotbal italiene. Joacă un fotbal strâns, activ în apărare, cu puţin risc în joc. Şi eu sunt adeptul şcolii italiene, dar la Dinamo Zagreb nu se joacă aşa, am venit să câştigăm, am pregătit meciul pentru a obţine cele trei puncte. Nu avem voie să ne apărăm, să jucăm italieneşte, mai ales după ce am pierdut meciul cu Anderlecht", a spus Jurcic.

Croatul a vorbit şi despre individualităţile din lotul bănăţenilor, dar şi despre atmosfera de la meci. "Parks şi Bucur mi se pare cei mai periculoşi jucători din lotul Timişoarei, sunt foarte buni, dar să nu uităm că în jurul lui Alexa se învârte tot jocul echipei. Am înţeles că stadionul va fi plin, dar mă surprinde că până acum s-au vândut doar 5.000 de bilete. Chiar şi aşa, vă asigur că toţi vor pleca satisfăcuţi de la stadion, va fi un meci foarte frumos", a afirmat acesta.

Partida FC Timişoara-Dinamo Zagreb din cadrul etapei a 2-a a Grupei A a Ligii Europa se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul Dan Păltinişanu. În prima etapă, bănăţenii au remizat pe terenul lui Ajax, scor 0-0, în timp ce formaţia croată a fost învinsă pe teren propriu de Anderlecht cu scorul de 2-0.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:18 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara - Sebi Raducu - 09-30-2009 09:21 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut