Ştiri Poli Timişoara
10-02-2009, 06:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Iancu: "Am vorbit cu Sabău şi cu jucătorii şi le-am spus că nu mai vreau să fiu umilit"
Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat vineri, că nu a trecut peste înfrângerea din partida cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, şi a avut o discuţie în acest sens cu antrenorul şi jucătorii în care le-a explicat că nu mai vrea să fie "umilit".
"Nu se pune problema demiterii lui Ioan Ovidiu Sabău, nu e vorba de aşa ceva. Am avut o discuţie atât cu el, cât şi cu jucătorii şi le-am cerut să nu mă mai umuliească. Sunt în aşa fel construit încât nu pot să suport acest lucru. Le-am spus că pot să piardă cu echipe nou-promovate, să facă egal, dar să nu fiu umilit, pentru că atunci devin recalcitrant", a spus Iancu după ce FC Timişoara a fost învinsă, joi, pe teren propriu, de Dinamo Zagreb, scor 3-0. În altă ordine de idei, în ceea ce priveşte decizia Comisiei de Recurs a LPF care i-a redus oficialului timişorean o sancţiune de 37 de luni, primită din partea FRF, la doar 6 luni, Iancu a afirmat: "Era normal. S-a dovedit că am avut dreptate şi în cazul celor 6 puncte care ne-au fost luate şi în cazul corupţiei din FRF, vezi cazul Penescu. Am mai declarat şi alte lucruri care însă nu s-au confirmat. De fapt, eu am cerut ca pedeapsa să fie anulată, dar e bine şi aşa. Oricum, mi-au luat destui bani până acum". Comisia de Recurs a LPF a admis memoriul patronului FC Timişoara, Marian Iancu, şi i-a redus acestuia suspendarea la doar 6 luni, după ce fusese suspendat în luna martie cu 37 de luni şi amendat cu peste un milion de lei pentru declaraţii calomnioase la adresa FRF şi a preşedintelui Mircea Sandu. Oficialului formaţiei de pe Bega i-a fost redusă şi amenda la 150.000 de lei, iar comisia a constat faptul că acesta şi-a ispăşit deja suspendarea de 6 luni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut