Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-02-2009, 07:43 PM
Mesaj: #119
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Antonio Conceicao: "Meritam mai mult"

Antrenorul Conceicao s-a declarat nemulţumit de rezultatul de la Eindhoven.

- Domnule Conceicao, de ce n-aţi riscat mai devreme?
- Nu sînt de acord cu această întrebare. Am făcut o partidă bună împotriva unei echipe bune. Important e că a fost un joc bun cu multe situaţii de a marca. Primele 45 minute am fost sub presiune. Au fost momente şi momente, uneori au dominat ei jocul, alteori am reuşit noi acest lucru.

- 0-1 e un scor echitabil?
- Nu cred că 0-1 e un scor corect. PSV a avut multe ocazii în prima parte, dar în a doua repriză am avut şi noi. Dacă am jucat de la egal la egal pe terenul lui PSV înseamnă că am făcut un meci bun.

- A devenit PSV favorită?
- PSV era favorită încă de la tragere. Am spus-o de mai multe ori. Nu înseamnă că noi nu avem nici o şansă. Avem o echipă bună, cu personalitate. Vom face tot ce e posibil să mergem mai departe. Toate echipele sînt aproape. Va fi o grupă decisă în ultimele jocuri. PSV e formaţia cea mai valoroasă, dar şi celelalte vor avea şansa lor.

Alcantara graţiat
În minutul 60, sub ochii asistentului Johnsen, fundaşul brazilian Hugo Alcantara l-a călcat pe genunchi pe fundaşul dreapta al olandezilor, Manolev, însă "centralul" nu a acordat nici măcar fault, jocul fiind întrerupt abia după ce clujenii au trimis mingea în aut. În prima repriză şi clujenii au acuzat vehement că nu au primit o lovitură de pedeapsă la incursiunea lui Culio în careu (41).

Coşmarul Dzsudzsak
Tony a avut viaţă grea aseară cu ungurul Balazs Dzsudzsak, cel care l-a ridiculizat în mai multe momente şi a centrat perfect inclusiv la golul lui Bakkal. Internaţionalul maghiar i-a creat mari probleme şi lui Ovidiu Dănănae în amicalul României de la Budapesta (0-1). Fundaşul Craiovei a suferit chiar o ruptură a ligamentelor încrucişate încercînd să blocheze rapida aripă a lui PSV Eindhoven.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-02-2009 07:43 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut