Ştiri Poli Timişoara
10-02-2009, 07:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Uhrin: "Am pierdut deja trei meciuri la Mlada. Dacă pierd şi în acest weekend..."
Dusan Uhrin lasa de înţeles că nu va mai continua cu Mlada dacă va avea parte de un eşec în acest final de săptămînă, dar spune că nu a fost contactat de nimeni de la Poli.
La finalul meciului cu Dinamo Zagreb fanii de la tribuna a 2-a au scandat numele lui Dusan Uhrin după ce l-au apostrofat pe Neluţu Sabău. Tehnicianul ceh spune însă că nu a fost contactat de nimeni de la Timişoara şi că "Moţul" nu este de blamat: "Pentru mine este ceva frumos si magulitor sa aud ca mi s-a scandat numele undeva unde am antrenat. Nu depinde de mine daca vin la Timisoara. Statistica spune ca am facut mai multe puncte decat Sabau în campionat? Statistica poate spune multe. Statistica spune ca in Cehia am pierdut deja trei meciuri, dar nu pot compara Mlada cu Poli. Acolo aveam o echipă mult mai bună. Daca voi avea parte de un rezultat slab si in acest weekend cred că ştiu ce va decide conducerea. Daca voi ajunge însă la Timisoara? Nu stiu daca se va mai intampla asta. Nu depinde de mine. Daca insa voi ajunge vreodata la Timişoara voi mai avea nevoie de timp pentru a reconstrui echipa. S-au schimbat multe lucruri de cand am plecat. Acuma sa nu va apucati de speculatii pentru ca nu am fost contactat de nimeni de acolo. Oricum. Sabau nu este de blamat. Dinamo Zagreb este o echipa foarte puternica", a spus Uhrin în exclusivitate pentru violamania. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut