Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-03-2009, 04:18 PM
Mesaj: #127
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Dzsudzsak, ce pierdere!

Ochit de Ioan Andone, atacantul Balazs Dzsudzsak a fost foarte aproape de un transfer la CFR.

Patronul Arpad Paszkany are toate motivele să fie invidios pe internaţionalul maghiar Balazs Dzsudzsak. Declarat unul dintre cei mai talentaţi jucători maghiari în ultimii 20 de ani, mijlocaşul de 22 de ani al PSV-ului a făcut legea pe banda stîngă împotriva lui CFR-ului. Puţină lume cunoaşte faptul că, în mandatul său la Cluj, Ioan Andone l-a dorit cu insistenţă pe Dzsudzsak, conştient de valoarea urmaşului celebrului Ferenc Puskas, jucătorul emblemă al ungurilor.

Dzsudzsak l-a ridiculizat aproape de fiecare dată în duelurile directe pe Tony, mai ales în prima repriză, cînd a asediat suprafaţa lui Nuno Claro cu centrări de excepţie pentru Lazovic şi Toivonen. De altfel, Dzsudzsak a fost şi artizanul golului lui PSV din minutul 9, cînd i-a aşezat pe cap mingea lui Bakkal.

Internţionalul maghiar l-a impresionat şi pe Iuliu Mureşan, care a apreciat clasa atacantului. "Mi-a plăcut cel mai mult Dzsudzsak, este cel mai în formă jucător de la PSV. Nu doar cu noi a fost cel mai bun. Este practic imposibil să aduci acum, în fotbalul din România, un asemenea jucător de clasă", a comentat ofcialul clujean.

Dzsudzsak a făcut furori şi în amicalul pe care naţionala lui Răzvan Lucescu l-a disputat la Budapesta (0-1). Atacantul i-a creat mari probleme atunci şi lui Dănănae. Fundaşul Craiovei a suferit chiar o ruptură a ligamentelor încrucişate, încercînd să stopeze zvîrluga maghiară. În 15 august, în urma dublei reuşite în meciul PSV - Ajax (4-3), Balazs Dzsudzsak a fost declarat fotbalistul săptămînii în Europa.

"Ne-a fost foarte greu cu Clujul. Am avut o lungă discuţie cu Rutten care m-a felicitat şi încurajat să rămîn pe acest drum" - Balazs Dzsudzsak, atacant PSV Eindhoven

3 campioante şi o Cupă a Ungariei a cîştigat Dzsudzsak cînd evolua în tricoul lui Debrecen

4,5 milioane de euro este preţul de transfer la care este cotat internaţionalul maghiar pe site-urile de specialitate

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-03-2009 04:18 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut