Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
10-06-2009, 03:25 PM
Mesaj: #50
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Bătaie pe strada Fericirii între ultraşii lui "U" şi CFR

Fanii celor două cluburi ale oraşului s-au confruntat în acest week-end, iar un fan "feroviar" a ajuns la spital cu răni destul de grave, susţin surse din lumea "ultraşilor".

Ironia face ca incidentul de duminică seara să se fi petrecut chiar pe strada Fericirii, din zona Gării.

Episodul confruntărilor din acest week-end a avut, practic, două părţi, spun sursele noastre. în primă fază, un grup de 40 de fani ai CFR Cluj i-au aşteptat pe rivalii de la Universitatea în zona Parcului Feroviarilor, sâmbătă, în cursul dimineţii, înainte de meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Suporterii "alb-negri" au fost prinşi într-o ambuscadă şi au rezultat veritabile confruntări de stradă, spun martorii oculari, dar fără ca vreo persoană să fie rănită grav.

Replica "Sepcilor roşii" a venit duminică seara, cu aproape trei ore înainte de meciul dintre CFR Cluj şi Poli Iaşi (1-1). "Ultraşii" echipei din liga secundă au procedat asemănător şi i-au aşteptat pe rivali pe strada Fericirii, din apropierea Gării. Suporterii CFR-ului au fost alergaţi până pe strada Mecanicilor, respectiv Fierului. Conflictul a lăsat urme destul de grave în tabăra "vişiniilor", spun sursele noastre, un suporter ajungând la spital fără mai mulţi dinţi şi cu contuzii grave.

Nimeni din cele două tabere nu a dorit să ofere detalii, iar reprezentanţii Jandarmeriei spun că e imposibil să detaşeze oameni pe toate străzile în aşteptarea unor astfel de incidente. "Nu am fost solicitaţi la niciun incident între suporteri. Probabil că s-a întâmplat ceva, dar nu putem avea oameni pe toate străzile", ne-a declarat căpitanul Ilie Milici, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Mobile de Jandarmi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 10-06-2009 03:25 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut