Ştiri Poli Timişoara
10-07-2009, 03:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Sabău neagă că ar fi avut un conflict cu Alex Curtean, jucător trimis la echipa a doua
Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, miercuri, că nu a avut niciun conflict cu mijlocaşul Alexandru Curtean, şi a mai completat că fotbalistul a fost trimis la echipa secundă doar din raţiuni tehnice.
"Nu a existat niciun conflict între mine şi jucătorul Alex Curtean. Decizia de a-l trimite la echipa a doua a fost una de ordin tehnic şi nu are legătură cu vreun presupus incident", a spus Sabău pentru site-ul oficial al clubului. La rândul său, Alexandru Curtean a confirmat declaraţiile tehnicianului său. "Niciodată nu am făcut vreun gest lipsit de respect la adresa antrenorului principal. Pur şi simplu, nu am prins lotul de 18 pentru partida cu Internaţional Curtea de Argeş, de aceea am fost trimis să joc la echipa a doua, mai ales că urmează două săptămâni fără meciuri oficiale pentru prima formaţie", a afirmat mijlocaşul. În altă ordine de idei, portarul lui FC Timişoara, Nemanja Supic, a fost convocat la naţionala Bosniei pentru meciurile cu Spania şi Estonia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Pe lângă goalkeeper-ul bosniac, bănăţenii mai au alţi 5 jucători convocaţi la echipele naţionale, Artiom şi Arman Karamian (Armenia), Dare Nibombe (Togo) şi Costel Pantilimon şi Gigel Bucur (România). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut