Ştiri Poli Timişoara
10-09-2009, 07:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Noi am crezut că e o glumă, dar Alexa era foarte afectat şi agitat"
După ce Marian Iancu a spus că nu vrea să implice FC Timişoara în scandalul referitor la faptul că Dan Alexa ar fi fost momit cu 500.000 de euro pentru a trânti meciul cu Dinamo Zagreb din Europa League, preşedintele clubului bănăţean, Gheorghe Chivorchian, a spus la digisport că Alexa i-a anunţat pe oficialii timişoreni în legătură cu "oferta" primită.
"A fost o problemă internă pe care Dan Alexa ne-a adus-o la cunoştinţă şi pe care am rezolvat-o", a declarat Chivorchian la digisport. Preşedintele lui FC Timişoara a spus că mijlocaşul Timişoarei este afectat de ceea ce i s-a întâmplat, dar a mai precizat că Alexa este fotbalist profesionist şi s-a comportat conform calităţii pe care o deţine. "Dan Alexa e căpitanul echipei, era normal să refuze cei 500.000 de euro. E un fotbalist profesionist şi s-a comportat ca atare. Noi am crezut că este o glumă, l-am simţit foarte afectat, foarte tensionat, foarte agitat. Chiar mă gândeam cum va reacţiona faţă de persoana care i-a propus acest lucru, pentru că îi cunosc temperamentul", a mai spus Chivorchian. Sursele digisport susţin că cel care i-ar fi propus afacerea lui Alexa, ar fi Sorin Altmayer. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut