Ştiri Poli Timişoara
10-09-2009, 07:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Bourceanu: "Sper ca la meciul cu Anderlecht să fie cel puţin 25.000 de spectatori"
Alex Bourceanu crede că Poli va putea învinge formaţia belgiană Anderlecht dacă publicul va veni în număr mare la stadion pentru a susţine echipa bănăţeană
"Întotdeauna pauza e bine venită, cred că e mai bine pentru noi că nu jucăm un meci amical, deja avem multe meciuri, e mai bine să ne antrenăm. Pînă acum cred că am făcut faţă cu brio, sîntem la un punct de lider în campionat, am avut rezultate bune şi în Cupe, mai puţin cu Dinamo Zagreb. Sper ca la meciul cu Anderlecht să fie cel puţin 25.000 de spectatori, e bine pentru echipă cînd se joacă cu stadionul plin. Vrem victoria cu Anderlecht, apoi situaţia se va ameliora pentru noi în grupă, dar pînă atunci nu putem vorbi de calificare. La Curtea de Argeş am făcut o repriză secundă bună, dacă vom juca aşa în toate meciurile, cred că vom avea rezultate bune. Ne gîndim la titlu, pentru că la lotul pe care îl avem şi la condiţiile de aici nu putem vorbi de alt lucru", a declarat Bourceanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut