Ştiri Poli Timişoara
10-09-2009, 07:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Marian Iancu: "Orice jucător al lui Poli refuza banii!"
Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara, a recunoscut în direct la Fanatik Show că este la curent cu faptul că un jucător al echipei sale a fost abordat pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul cu Dinamo Zagreb din grupele Europa League, pierdut cu scorul de 0-3.
"E un subiect pe care clubul îl cunoaşte, dar nu vreau să îl abordez. Noi ne-am luat toate măsurile şi ne-am izolat din toate punctele de vedere. Nu pot să implic clubul într-un asemenea scandal. Sînt puţine lucruri care mă pot şoca, dar mă bucur că în cadrul clubului există caracter. Clubul nu are mijloacele să demonstreze că jucătorul a fost abordat de cineva, dar mă bucur că există caracter. Lucrurile vor ieşi la iveală", a spus Marian Iancu la Fanatik Show la Digi Sport. » ...despre refuzul jucătorului: "Orice jucător al lui Poli Timişoara ar fi refuzat cei 500.000 de euro! Toţi cei din cadrul clubului sînt oameni de onoare!" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut