Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-19-2009, 08:44 PM
Mesaj: #167
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Primele "ghiulele" de la Nei

Poreclit de bulgarii de la TSKA Sofia, fosta sa echipă, "omul-ghiulea", brazilianul Nei a reuşit în Giuleşti o "dublă" şi le-a dat peste nas contestatarilor.

Adus în această vără la CFR, Nei nu a rupt gura târgului în începutul de sezon, ba, mai mult, şi-a pus majoritatea fanilor "feroviari" în cap după ratările uriaşe din partida cu Poli Iaşi. Atacantul brazilian şi-a plătit însă datoriile cu vârf şi îndesat în Giuleşti. Comparat de Florentin Petre, fostul său coleg de la TSKA Sofia, cu Thierry Henry, Nei a marcat primele goluri în tricoul ardelenilor contra Rapidului şi deja a intrat la inima conducerii din Gruia.

"Contra Rapidului am evoluat fără patru titulari şi cred că le-am dat un răspuns foarte bun scepticilor", l-a lăudat Iuliu Mureşan pe brazilian.

Se gândeşte la Timişoara
Chiar dacă joi "feroviarii" vor întâlni Sparta Praga în grupa K a Europa League, preşedintelui Iuliu Mureşan îi zboară mai mult gândul la confruntarea de duminica viitoare, cu liderul FC Timişoara. "Meciul cu Sparta Praga este important, dar parcă mai mult îmi doresc să batem Timişoara în campionat şi să trecem pe primul loc în Liga I, de unde să nu mai coborâm până la finalul campionatului", a mai spus oficialul clujenilor.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-19-2009 08:44 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut