Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-20-2009, 03:35 PM
Mesaj: #170
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Atenţie la Wilfried!"

Fost tehnician în Gruia, Dusan Uhrin jr recunoaşte franc că va ţine cu ai lui joi seara. Totodată, Uhrin este de părere că CFR este mai valoroasă decât Sparta, dar că echipa lui Chovanec este superioară fizic.

Domnule Uhrin, joi e meci Sparta - CFR, două echipe pe la care aţi trecut. Cu cine o să ţineţi?
Cu niciuna. Glumesc, desigur. Mi-ar plăcea să bată Sparta, însă le va fi foarte greu împotriva CFR-ului, chiar dacă joacă pe teren propriu.

De ce spuneţi acest lucru?
Cred că şansele sunt de 50-50%, dar CFR are jucători cu experienţă, iar Sparta stă mult mai prost la acest capitol. Plus că jucătorii clujeni au multe meciuri tari în picioare, s-au călit în Liga Campionilor şi nu numai. CFR este în acest moment peste Sparta Praga ca valoare, însă cehii sunt superiori din punct de vedere fizic.

CFR este pe locul doi în campionat, iar Sparta s-a poticnit sâmbătă. Va conta acest lucru în întâlnirea de joi?
Aşa e, CFR a câştigat în ultima etapă, iar Sparta s-a făcut de ruşine pe teren propriu în faţa unei echipe mult mai slab cotate, dar cred că aceste lucruri nu vor conta deloc. În Europa este altceva. Sparta se va concentra foarte mult pe acest meci şi va da totul să câştige. Cehii vor fi foarte motivaţi.

De cine să se teamă apărătorii lui CFR?
Wilfried este cel mai periculos om de la Sparta, la el trebuie să fie foarte atenţi jucătorii CFR-lui. E un atacant de clasă. Dar nu este singurul pericol. La fazele fixe urcă în careul advers fundaşii Hubnik şi Repka, doi jucători experimentaţi şi valoroşi, care pot crea multe probleme.

De la CFR va lipsi Kone. Se pot considera norocoşi cei de la Sparta Praga?
Cu siguranţă acest lucru este este un avantaj pentru Sparta, dar, din ce am văzut eu în ultima etapă, a apărut acel atacant, Nei parcă îi spune, care poate să facă deranj mare în apărarea adversă. Plus că Traore deja a confirmat că este un atacant de mare valoare.

Ce echipe se califică din Grupa K?
Greu de spus după numai două etape. În acest moment, oricine poate merge mai departe, chiar CFR şi Sparta Praga împreună. Oricum, nu cred că acest meci este decisiv pentru niciuna dintre echipe.

Dorit de Dinamo şi Craiova
Uhrin junior, acum la Mlada Boleslav, are mari şanse să revină la iarnă în Liga I. Cehul este curtat de Dinamo şi de Craiova, iar agentul său, Daniel Stanciu, a avut deja câteva runde de negocieri cu gruparea din "Ştefan cel Mare". Dusan Uhrin jr are însă un concurent de temut în Ioan Andone, cu care Nicolae Badea şi Cristi Borcea negociază în aceste zile în Emirate.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-20-2009 03:35 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut