Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
10-20-2009, 06:00 PM
Mesaj: #89
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Dacă Rangers îi ia în serios, bate la două sau trei goluri diferenţă!"

Fundaşul lui Plymouth Argyle, David McNamee, vorbeşte despre amicalul pe care echipa din liga secundă engleză l-a disputat împotriva campioanei României şi spune că Rangers poate învinge chiar la o diferenţă de două sau trei goluri pe Ibrox Park.

"Conduceau la pauză cu 1-0, dar în prima repriză a jocului contra lor le-am arătat prea mult prea mult respect şi i-am crezut mai buni decît s-au dovedit în cele din urmă a fi. Am schimbat aşezarea în teren în cea de-a doua repriză şi aşa am reuşit să înscriem de două ori. Am reuşit să-i enervăm pentru că i-am luat tare. Apărarea lor nu m-a convins şi nu ştiu cum se vor descurca în faţa unei echipe cum e Rangers. Românii sînt tehnici, au cîţiva jucători buni, dar dacă cei de la Rangers îşi fac treaba într-un mod profesionist, vor avea o seară perfectă, pot cîştiga la două sau trei goluri diferenţă. Atmosfera va influenţa şi ea jocul, Ibrox Park poate fi unul din secretele unei victorii pentru echipa din Glasgow", a spus McNamee pentru Daily Record.

Plymouth Argyle a cîştigat cu 2-1 amicalul pe care l-a disputat împotriva Unirii Urziceni în turneul pe care ialomiţenii l-au efectuat în insulă înaintea începerii campionatului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 10-20-2009 06:00 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut