Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-22-2009, 06:41 PM
Mesaj: #179
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Nei: "Nu suntem favoriţi"

Clujenii mizează pe X2 la Praga, dar spun că victoria i-ar aduce mai aproape de primăvara europeană

Echipa din Gruia e văzută ca favorită de site-urile de specialitate înaintea meciului cu Sparta. "Nu banii joacă în teren. Sparta e nucă tare acasă", replică "ceferiştii".

Fanii ardelenilor se încarcă cu optimism înaintea jocului de la Praga. Mânaţi de evaluările site-urilor de specialitate, care dau CFR-ul favorită în jocul de la Praga, în urma evaluării loturilor, dar şi a poziţiei din campionatul intern, suporterii mizează chiar pe victoria "feroviarilor". Potrivit http://www.transfermarkt.de, valoarea lotulului CFR-ului e estimată la 29.250.000 de euro. Cu 2.250.000 peste cea a cehilor, deşi "feroviarii" sunt în aceeaşi ierahie pe locul III în Liga I, în timp ce Praga e lider în campionatul propriu. Ba mai mult, luat strict pe jucători, ardelenii au trei fotbalişti în lot, Kone, Culio şi Dubarbier, a căror valoare "la mezat" e peste oricare din jucătorii antrenaţi de Marin Hasek.

Nei: "Valoarea e în teren!"
Cu toate acestea, jucătorii CFR-ului spun că Sparta e o echipă puternică şi că nu le va fi uşor să se impună la Praga. "În afara terenului suntem favoriţi, dar rezultatele se văd pe teren. Joi, vom vedea care este cea mai bună echipă. Am observat că Sparta este o formaţie care ştie să joace, are jucători foarte buni. Fiecare punct pe care îl obţinem este important pentru noi", a spus ieri Nei, care visează să repete evoluţia din Giuleşti şi mâine.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să marchez în meciul cu Rapid şi să îmi ajut echipa. Vreau să o fac şi la Praga, este un moment bun pentru mine", speră atacantul brazilian.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-22-2009 06:41 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut