Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
10-22-2009, 07:31 PM
Mesaj: #184
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Putem să câștigăm"

Conferința de presă de ieri a adus față în față doi tehnicieni conștienți că de rezultatul meciului de astăzi depinde rămânerea în cursa trecerii de faza grupelor.

Toni Conçeicao (âe optimist înaintea partidei de astăzi, declarând că îl mulțumește doar victoria. "Cei de la Sparta au o echipă compactă, care joacă foarte bine acasă. Nu o să jucăm la egal, pentru că cine joacă la egal poate să piardă. Pe noi nu ne interesează egalul, avem capacitatea să câştigăm", este de părere Conçeicao.

Deși se plânge de absențele din primul "11", tehnicianul Spartei nu-și pierde speranța obținerii unui rezultat bun. "Nu ştiu dacă o să mă pot baza mâine pe mai mulţi jucători care sunt incerţi. Chiar şi cu aceste absenţe, cred că vom fi la capacitate maximă", a declarat Jozef Chovanec.

Miza pe experienţă
Conçeicao are o mare dilemă înaintea partidei de astăzi: cine va apăra CFR-ul de atacurile cehilor? În Giuleşti, a folosit o defensivă improvizată şi i-a ieşit, dar la Praga tinde să mizeze tot pe echipa-tip.

Victoria răsunătoare din Giuleşti îi dă bătăi de cap lui Conçeicao în alcătuirea defensivei pentru jocul din această seară. Forțat de absențele suspendaţilor Cadu şi Alcantara şi a accidentatului Tony, Conçeicao s-a prezentat în faţa Rapidului cu o apărare nou-nouţă. Panin în dreapta, Edimar fundaş stânga, iar în centru Gabi Mureşan şi cvasidebutantul Cabrera. Pariul a fost câştigător, dar Toni Conçeicao nu pare dispus să mai forţeze o dată norocul cu o defensivă improvizată.

Revin Cadu şi Alcantara
"Echipa de mâine nu o să difere mult faţă de primul unsprezece care a evoluat cu Rapid, dar vor apărea schimbări", se destăinuie tehnicianul. Astfel, portughezul va apela astăzi cel puţin la Cadu şi Alcantara în defensivă. În poartă va rămâne Stăncioiu, având în vedere că Nuno Claro a "comis-o" cu Rapidul.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 10-22-2009 07:31 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut