Ştiri Poli Timişoara
10-28-2009, 07:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Mourinho joacă mereu la rezultat şi are numai de cîştigat"
Sabău le-a răspuns ieri celor care îl contestă, arătîndu-le clasamentul şi oferindu-le exemplul lui Mourinho.
Antrenorul Timişoarei e nemulţumit că fanii îl contestă deşi echipa e pe locul 1 în campionat, fără înfrîngere. Sabău dă exemplul lui Mourinho, care a avut rezultate, fără să fie adeptul spectacolului. - Domnule Sabău, unii vă contestă, chiar dacă sînteţi pe locul 1. Sînteţi dezamăgit? - Eu ştiu că am început aici cu trei obiective. Echipa nu era obişnuită să joace din trei în trei zile şi nici nu avea experienţa necesară pentru o competiţie europeană. Repet, echipa joaca la potenţial de 60 la sută din ce mi-am propus. Trebuie să joci şi la rezultat. Unele lucruri nu se pot rezolva imediat, chiar dacă şi eu mi-aş dori asta. Totuşi pînă acum eu spun că ne-am comportat destul de bine. - Se poate cîştiga un campionat fără ca echipa să facă spectacol? - Mourinho joacă mereu la rezultat şi are numai de cîştigat. Urziceniul a jucat tot la rezultat, cu mingi lungi pe atacanţi şi a cîştigat campionatul. În fotbal trebuie să ai capacitatea să înţelegi unele lucruri şi să ştii să-ţi faci în mod corect o analiză. - Cum suportaţi această perioadă? - Păcat că se vorbeşte prea mult negativ şi tocmai acasă. Lumea este mai uşor de influenţat în rău şi atunci cînd începi să analizezi cu răutate lucrurile nu mai merg într-un mod natural. Este foarte greu ca, atunci, să fii capabil să ajungi la miezul problemei. Cei nemulţumiţi trebuie să privească faptele. Sîntem pe primul loc, avem al treilea atac din campionat şi cea mai bună apărare! - În Cupă, mergeţi însă cu echipa a doua. De ce? - Cei care voi intra în teren cu Astra trebuie să-mi arate că pot să mă bazez pe ei în orice moment. Este un sezon lung şi aştept chiar ca unii să-mi arate că am greşit că nu i-am folosit mai des. N-am preferaţi cînd alcătuiesc primul unsprezece, iar asta o ştiu toţi. Depinde doar de ei. De exemplu, cu Astra, Borbely trebuie să-mi arate că merită mai mult, că este apt şi că este o soluţie pentru mine. - Astra cum o vedeţi? - Este o echipă solidă, cu jucători care pot pune probleme de la mijloc în sus. Ganea, Miranda sau mijlocaşii de bandă sînt periculoşi, dar trebuie să ne impunem. Noi trebuie să intrăm responsabili şi motivaţi în teren şi să nu ne pierdem concentrarea. - 17 goluri înscrise şi doar 5 primite are Poli sub comanda lui Sabău. - 3 din cele 5 goluri au fost primite într-un singur meci, cel cu Mediaş. - 5 victorii, 6 egaluri şi 0 înfrîngeri a strîns Moţul la Timişoara. - Poli are cea mai bună defensivă din campionat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut