Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-01-2009, 11:25 PM
Mesaj: #111
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Meciul dintre Dundee United şi FC Rangers a fost întrerupt la pauză din cauza ploii

Partida dintre Dundee United şi FC Rangers, adversara Unirii Urziceni din Grupa G a Ligii Campionilor, contând pentru etapa a 10-a din campionatul Scoţiei, a fost suspendată, după ce arbitrul întâlnirii a oprit meciul la pauză din cauza gazonului impracticabil, informează BBC.

Centralul Mike Tumelty a inspectat suprafaţa de joc la finalul primei părţi şi a decretat că starea gazonului de pe Tannadice Park a fost deteriorară putenic din cauza ploii torenţiale.

"Spre finalul primei reprize aproape că nu s-a mai putut juca. Am decis să opresc meciul, întrucât nu am dorit ca fotbalul să se transforme într-o farsă. Deşi ambii manageri şi-ar fi dorit ca partida să continue, am căzut de acord că jucătorii erau supuşi unui risc prea mare în asemenea condiţii", a spus Tumelty.

La finele primei reprize, campioana en-titre a Scoţiei se afla în avantaj, graţie reuşitei lui Steven Davis (29).

Partida dintre Dundee United şi Rangers va fi reprogramată la o altă dată şi, cel mai probabil, se va relua de la scorul de 1-0 pentru oaspeţi.

Meciul Unirea Urziceni-FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, 4 noiembrie, la Bucureşti. În tur, formaţia antrenată de Dan Petrescu a învins cu scorul de 4-1 şi ocupă locul secund în grupă, în timp ce viitoarea sa adversară este ultima clasată, cu un singur punct după primele trei jocuri.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-01-2009 11:25 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut