Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-05-2009, 08:51 PM
Mesaj: #225
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Nu e corect, Arpi!"

Nervos la culme pe prestaţia echipei din acest sezon, Paszkany a ieşit la atac şi a pus jucătorii la zid. La nici 24 de ore distanţă, "Duba" şi Culio îşi contrează finanţatorul. Din iarnă, ambii sunt pe lista neagră a patronului.

Remiza de la Alba (1-1) a dat cep nervilor patronului celor de la CFR, Arpad Paszkany, asupra jucătorilor. Finanţatorul e iritat peste măsură pentru că obiectivul principal al echipei, câştigarea campionatului, pare să fugă de sub nasul clujenilor, mai ales după ce "feroviarii" nu au putut bate echipe ca Poli Iaşi sau Unirea Alba Iulia. "A venit momentul să se facă o analiză la echipă, om cu om, pentru banii mulţi pe care îi câştigă. Sunt unii jucători care trebuie să plătească ei bani clubului pentru cum evoluează. Vom respecta contractele, dar şi noi putem să le întârziem contractele cu trei luni, după care vor primi un euro, care este tot o tranşă, cât să nu devină liberi", a tunat, extrem de dur, bossul CFR-ului.

Duba: "Jucăm şi fără bani!"
Şoc, însă, peste numai o zi. Doi jucători au răspuns atacului patronului. "Eu nu cred că atitudinea este problema. Mie mi se pare că grupul intră cu atitudine pe teren, însă nu tot timpul ne ies lucrurile aşa cum vrem. Putem juca şi fără bani, însă mie nu mi se pare normal ca jucătorii să nu fie plătiţi din cauză că nu au atitudine. Fotbalul este obiectiv, nu ar trebui să se amestece lucrurile. Nu mi se pare corect să nu fim plătiţi, dar dacă aşa merg lucrurile aici, trebuie să înţelegem", a replicat Dubarbier. Un alt argentinian din lotul CFR-ului i-a răspuns şi el ieri şefului Paszkany. "Cred că echipa joacă bine, atitudinea fotbaliştilor este bună şi suntem toţi concentraţi la fiecare meci. Pe mine nu m-a sunat Paszkany să îmi reproşeze ceva. Eu cred că jucătorii dau totul pe teren. Patronul este cel care ne plăteşte şi trebuie să îl respectăm şi dacă el consideră că nu avem atitudine, trebuie să îi luăm în serios opinia şi să i-o respectăm", a spus ieri Culio.

"Duba" şi Culio se simt ameninţaţi
Ce se ascunde în spatele acestor declaraţii? Voci din staff-ul administrativ al celor de la CFR spun că patronul Paszkany nu-i mai are la suflet pe argentinieni, fapt care a ajuns şi la urechile jucătorilor. Motivul? "Nu mai joacă la fel ca în sezonul trecut şi se plâng de probleme mai mult prin presă şi vor să plece, deşi sunt modeşti în exprimare", le-ar fi transmis Paszkany colaboratorilor. Cei vizaţi sunt Dubarbier, Culio şi Peralta. Primul care a ieşit de la inima patronului a fost "Duba", în startul de retur din sezonul trecut, atunci când Sebastian a primit cartonaş roşu cu Gloria Buzău şi a fost suspendat două etape. Prestaţiile sale l-au iritat apoi atât pe Uhrin jr, cât şi pe Conceicao. Culio şi Peralta au ajuns sub săgeţile patronului după ce "au uitat să joace pe cât sunt plătiţi". Primul are 170.000 de euro pe an la CFRk, în timp ce al doilea e remunerat cu 375.000 de euro pe sezon.

Culio, ochit de Sporting Braga

De serviciile lui Emanuel Culio s-a interesat Sporting Braga, nimeni alta decât fosta echipă a lui Conceicao. Antrenorul CFR-ului a fost cel care l-a propus pe jucător oficialilor Bragăi. "E muncitor, ştie jocul şi trage de el. Poate face pasul spre o echipă de top, chiar şi Porto, pentru că are valoare!", le-a transmis Conceicao oficialilor portughezi. Culio e însă şi în vizorul celor de la Porto, care au promis un răspuns final la iarnă. CFR e dispusă să renunţe la jucător pe 2 milioane şi jumătate de euro
.
15 partide a jucat Dubarbier în acest sezon pentru CFR în toate competiţiile, dintre care în nouă a fost titular

14 partide a jucat Culio pentru CFR în acest sezon în toate competiţiile, în 13 dintre ele fiind integralist

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-05-2009 08:51 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut