Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-06-2009, 06:54 PM
Mesaj: #232
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Iuliu Mureşan acuză arbitrajul, dar consideră că şi jucătorii sunt vinovaţi

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, după eşecul cu Sparta Praga, scor 2-3, că arbitrii turci a avantajat adversarul, dar spune că jucătorii au partea lor de vină pentru prestaţia din acest meci, iar, din acest motiv, se vor lua măsuri importante în cadrul lotului.

"Am început foarte slab meciul, dar am ajuns să jucăm în nouă după două eliminari dictate foarte uşor. Am avut un arbitraj de Liga a III-a. Am fi meritat măcar un egal, dar eram sigur că le vor da o lovitură liberă cehilor până ne vor da gol. Au prelungit şi meciul cu şapte sau opt minute fără motiv. Totuşi, asta nu scuză prestaţia echipei. Probabil nici pregătirea fizică nu e cea mai bună. În seara asta, turcii ne-au făcut praf, pe noi, arbitrii, iar pe Dinamo şi Steaua, echipele", a spus Mureşan.

Oficialul ardelean afirmă că CFR Cluj nu mai are şanse de calificare şi anunţă schimbări la echipă în următoarea perioadă. "Mai avem şanse doar matematice, pentru că în rest nu mai cred. Avem doar trei puncte. Asta e, acum nu avem ce face. Nu vom lua nicio decizie acum pentru că avem meci, dar apoi va fi o perioadă de pauză şi vom lua o decizie, nu vrem să rezolvăm nimic la cald. Vom reacţiona la momentul potrivit şi vom lua măsurile necesare", a punctat acesta, nedorind să se refere la siguranţa postului lui Conceicao.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, cu scorul de 3-2, pe teren propriu, de formaţia cehă Sparta Praga, în etapa a 4-a a Ligii Europa, după ce a primit gol la ultima fază a meciului, în minutul 90+6, atunci când avea pe teren doar opt jucători de câmp.

În celălalt meci al Grupei K, CFR Cluj a fost învinsă, acasă, de Sparta Praga cu scorul de 3-2.

Clasament: 1. PSV 8p, 2. Sparta 7p, 3. FC Copenhaga 4p, 4. CFR 3p.

Etapa viitoare va avea loc la data de 3 decembrie şi programează partidele FC Copenhaga - CFR Cluj şi PSV Eindhoven - Sparta Praga.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-06-2009 06:54 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut