Ştiri Poli Timişoara
11-06-2009, 08:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Pantilimon: "Am făcut un joc bun, aşa a fost să fie. Am pierdut astăzi ultima şansă de a ne califica"
Portarul formaţiei FC Timişoara, Costel Pantilimon, a afirmat că Anderlecht a fost o echipă mai pragmatică. "Am făcut un joc bun, aşa a fost să fie. Am pierdut astăzi ultima şansă de a ne califica. Anderlecht a fost o echipă mai pragmatică şi a câştigat. Noi am dat tot ce am putut în seara asta, nu a fost să fie, dar mergem înainte, mai avem de jucat cele două meciuri cu Ajax şi cu Dinamo Zagreb, şi vom vedea în continuare ceea ce este de făcut", a menţionat Pantilimon.
Costel Pantilimon a explicat că incidentele create de suporterii echipei FC Timişoara nu sunt ieşite din comun: "Suntem bucuroşi că suporterii au reuşit să vină până aici şi să ne încurajeze, astfel de incidente se mai întâmplă, nu cred că au făcut ceva ieşit din comun. Au aruncat o torţă şi atât, nu au creat alte incidente". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut