Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-06-2009, 10:11 PM
Mesaj: #136
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Gestul nu-i numai de trei etape"

Şi-a lovit adversarul, pe Eugen Cebotaru, în două rânduri cu picioarele, într-un mod golănesc, la meciul de sâmbăta trecută. A devenit cel mai hulit jucător din România pentru o bună perioadă de timp şi probabil că va primi o sancţiune şi din partea propriului club, Astra Ploieşti. Cu toate acestea, Liviu Ganea a scăpat ieftin, miercuri seară, la judecata Comisiei de Ddisciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal: doar trei etape suspendare!

"În primul rând, Liviu Ganea n-are caracter. Măcar putea să mă caute după meci, doar au trecut atâtea zile, să mă întrebe dacă sunt supărat şi dacă mai resimt durerile de pe urma loviturilor lui în coaste. N-are nici o scuză pentru ceea ce a făcut", a spus internaţionalul basarabean al Ceahlăului, victima episodului nefericit de la finalul partidei cu Astra Ploieşti.

La rândul lor, oficialii clubului pietrean de fotbal s-au declarat nemulţumiţi de perioada mică a suspendării jucătorului împrumutat de Dinamo la Ploieşti.

"Este o decizie incorectă!", a tunat preşedintele Consiliului de Administraţie al Ceahlăului, Viorel Măstăcăneanu, la aflarea sancţiunii scurte a lui Ganea. Conducătorul clubului pietrean de fotbal consideră că nu este normal ca atacantul Astrei să primească doar trei etape pentru atacul violent, cu lovituri consecutive cu piciorul, asupra mijlocaşului Ceahlăului. "Vom face apel!", a anunţat preşedintele Măstăcăneanu.

Înainte de a-şi afla perioada scurtă pentru care va lipsi de pe teren, Liviu Ganea declarase, după audierea de la Comisia de Disciplină a LPF, că şi o suspendare de două etape i s-ar părea prea mare deoarece ...el îşi doreşte să joace.

"Eu nu cunosc regulamentele după care se judecă astfel de cazuri. Dar dacă gestul lui Liviu Ganea atât a însemnat în faţa reprezentanţilor Comisiei de Disciplină doar o suspendare pentru trei etape, asta e. Probabil că a contat mai mult faptul că este prima eliminare de care are parte în carieră. Dar gestul său de pe teren nu-i de numai trei etape", a declarat "secundul" Ceahlăului, Radu Lefter.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-06-2009 10:11 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut