Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-07-2009, 05:56 PM
Mesaj: #131
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Serdar Tasci va rata meciul cu Unirea Urziceni din cauza unor probleme medicale

Fundaşul lui VfB Stuttgart, Serdar Tasci, se confruntă cu o fractură de stres la piciorul stâng şi va fi indisponibil până la finele anului, ceea ce înseamnă că nu va putea evolua în partida cu Unirea Urziceni, programată în ultima etapa din Grupa G a Ligii Campionilor, informează Bild.

Internaţionalul german în vârstă de 23 de ani se alătură astfel pe lista jucătorilor accidentaţi ai grupării şvabe, care îi mai cuprinde pe mijlocaşii Sami Khedira, Christian Trasch şi Martin Lanig, dar şi pe fundaşul Ricardo Osorio.

Tasci, care va sta departe de gazon până la finele lui 2009, va rata ultimele două meciuri pe care VfB Stutgart le va disputa în Grupa G a Ligii Campionilor, cu Rangers (24 noiembrie), în deplasare, şi cu Unirea Urziceni (9 decembrie), pe teren propriu, cât şi restul meciurilor din turul campionatului Germaniei.

După 11 etape disputate în Bundesliga, echipa la care activează şi atacantul român Ciprian Marica ocupă locul 14 în clasament.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-07-2009 05:56 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut