Ştiri Poli Timişoara
11-07-2009, 11:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Nu sunt robot!"
Bourceanu a fost criticat pentru evoluţia sa din partida de săptămâna trecută, contra Stelei, scor 0-1.
Mijlcoaşul de pe Bega şi-a lăsat în finalul meciului echipa în 10 oameni, faultându-l dur pe Surdu, astfel că şansele de egalare ale bănăţenilor au scăzut exponenţial. Mai mult, patronul de pe Bega l-a acuzat voalat că a luat 'roşu' premeditat, pentru a nu juca în partida contra fostei sale echipe. Fotbalistul venit de la Oţelul îşi asumă greşeala comisă şi promite că îi va demonstra lui Iancu că a înţeles mesajul transmis. "Am avut o discuţie normală cu domnul Iancu şi mi-a transmis că m-a iertat, scap doar cu avertisment. Mi-a explicat de ce era suparat şi ce trebuie să fac. Sper să-i demonstrez pe teren că am înţeles mesajul dumnealui. Voi avea grijă să nu se mai repete momentul de slăbiciune din meciul cu Steaua. A fost doar un moment nefast pentru mine şi sper să nu se mai întâmple, pentru că momente proaste pot apărea oricând, sântem oameni, avem emoţii şi uneori cedăm, nu suntem roboţi.", a spus Bourceanu. Dacă patronul clubului l-a 'urecheat' pentru gestul necugetat, tehnicianul s-a situat pe alte poziţii: "Îi mulţumesc mult domnului Sabău pentru că m-a înţeles, pentru mine este o chestie extraordinară" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut