Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-10-2009, 09:47 PM
Mesaj: #250
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Jucătorii sînt cu nervii la pămînt"

Criticile patronului Paszkany în public şi ameninţările cu tăierea drepturilor financiare au provocat tensiune în vestiarul lui CFR Cluj.

CFR Cluj a ajuns în fruntea Ligii 1, însă jucătorii sînt cu moralul la pămînt după ultimele ameninţări şi critici primite de la şefii din Gruia. Atmosfera din vestiarul echipei e departe de armonia şi grupul unit care au adus ultimele trofee în vitrina clubului.

"Nu e normal să fim ameninţaţi de patron că nu ne vom mai primi banii, avem un contract semnat, nicăieri în lume nu am mai trecut prin situaţii asemănătoare. Orice se întîmplă la club e vina noastră. Avem, e drept, şi noi partea noastră de vină, dar cînd se vehiculează liste negre prin vestiar, cînd sîntem ameninţaţi că vom fi daţi afară sau nu vom mai fi plătiţi, credeţi că nouă ne pică bine?", a comentat unul dintre jucători, sub protecţia anonimatului.

Gestul de furie al lui Nuno Claro din partida cu Astra, cînd portarul clujenilor a fost eliminat pe un fault brutal, confirmă nervozitatea excesivă din vestiar. "Antrenorul dă vina pe noi, patronul la fel, preşedintele de asemenea, fanii ne huiduie, ne înjură, toţi ne arată toţi cu degetul. Se întîmplă prea multe lucruri urîte şi toţi jucătorii sînt cu nervii la pămînt", a completat un alt fotbalist.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-10-2009 09:47 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut