Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-14-2009, 11:58 AM
Mesaj: #256
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
800.000 de euro pe doi ani

După o lună de tatonări, urmată de o săptămînă de negocieri intense, italianul Andrea Mandorlini (49 de ani) a acceptat ieri oferta feroviarilor! Discuţiile au fost îngreunate de faptul că tehnicianul se afla încă sub contract cu Sassuolo (Serie B), ce continua să-i achite salariul deşi l-a forţat să plece încă din iunie. "Sîmbătă dimineaţa, totul va fi clar din acest punct de vedere", a confirmat ieri Mandorlini.

Tehnicianul, recomandat de Cristiano Bergodi, a acceptat să vină în România după ce s-a consultat cu Walter Zenga, fostul său coleg de la Inter Milano. La Cluj va avea un contract pe doi ani şi un pachet financiar total de 800.000 de euro.

Aici intră salariul, primele de joc şi cele de obiective, Mandorlini avînd ca sarcină să cîştige campionatul şi Cupa României. Luni, Andrea Mandorlini va conduce primul antrenament la CFR pentru ca miercuri să stea pe bancă la meciul cu Universitatea Craiova din Cupa României. Tehnicianul a fost deja la Cluj, marţi, cînd a discutat cu oficialii feroviari, a inspectat stadionul şi s-a interesat de conduţiile de pregătire.

Eşec fatal
Portughezul Toni Conceicao, care, în aşteptarea lui Mandorlini, a condus şi ieri antrenamentul, şi-a semnat sentinţa odată cu eşecul din Europa League cu Sparta Praga, acasă, scor 2-3. Pînă atunci a avut sprijinul declarativ al patronului Arpad Paszkany. "Conceicao rămîne, dar vor fi schimbări în echipă la iarnă", a spus Paszkany, care şi-a schimbat opinia imediat după joc, dîndu-şi acordul pentru căutarea unui alt tehnician. Lui Conceicao i se va reproşa, de altfel, ratarea obiectivului în Europa League, ieşirea din grupe.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-14-2009 11:58 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut