Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-14-2009, 11:59 AM
Mesaj: #257
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Cristiano Bergodi: "Să cîştige vestiarul!"

Bergodi i-a transmis lui Mandorlini că, pentru a reuşi în Gruia, trebuie să-şi apropie jucătorii cît mai curînd

- Domnule Bergodi, suporterii CFR-ului se întreabă ce fel de om e Mandorlini. Cum e?
- Nu-l cunosc personal pe Andrea Mandorlini, însă e apreciat în Italia ca un tehnician care are deja experienţă în meseria sa. A promovat cu Atalanta în Seria A, a făcut treabă la Siena. În ultima perioadă a pregătit-o şi pe Sassuolo, fosta mea echipă pe care am pregătit-o acum 5 ani.

- Se spune despre Mandorlini că este un tehnician care joacă ofensiv. Ce părere aveţi?
- Din cîte îmi amintesc a jucat într-un modul 4-3-3 ofensiv, dacă nu mă înşel chiar la Atalanta, dar şi mai înainte la Vicenza. Oricum, sistemul îl alegi în funcţie de jucătorii pe care îi ai la dispoziţie.

- Cît credeţi că va rezista Mandorlini în Gruia?
- (Rîde). Mi-aţi pus o întrebare de un milion de euro. Spuneţi-mi un antrenor care a rezistat mai mult de un an de zile în fotbalul din România fără să fie demis sau contestat. Mandorlini este, indiscutabil, un tehnician bun din punct de vedere tehnico-tactic. Însă, Andrea vine, la fel ca şi Bonetti, într-un campionat pe care nu-l cunoaşte. Liga 1 este altceva decît Serie A.

- Care sînt primele măsuri pe care ar trebui să le aplice la CFR Cluj?
- În primul rînd trebuie să cîştige încrederea vestiarului. Foarte importantă este relaţia cu patronatul, cu şefii. Degeaba eşti un bun meseriaş, dacă nu te pui în temă în cel mai scurt timp cu realităţile din fotbalul românesc. El trebuie să asculte sfaturile conducerii în acest sens. Pentru un tehnician străin, nou venit în România, relaţii cu oamenii clubul este importantă.

"CFR are cel mai bun lot"
- Poate cîştiga Mandorlini un nou titlu cu CFR Cluj?
- Sincer, nu pot să mă pronunţ în acest sens. Dar pot să spun ca şi atunci cînd eram la Steaua şi am jucat cu CFR-ul, lotul lui Conceicao este cel mai competitiv din prima ligă. Clujul este o echipă care are şanse la tiltu.

- Dacă va fi numit la CFR, Mandorlini va juca primul meci în Cupa României, cu Univeristatea Craiova.
- Cupa României este unul dintre obiectivele CFR-ului în ultimii ani. Este important şi pentru un antrenor să ajungă la o echipă care vrea performanţă şi îşi propune să cîştige trofee în fiecare an.

Test antidoping în Gruia!
O parte din jucătorii lui Toni Conceicao au fost testaţi, ieri, înaintea antrenamentului de dimineaţă, de către membrii Comisiei Antidoping, care a făcut un control inopinat la arena "Dr. C-tin Rădulescu". Aceştia i-au ale prin sondaj, pentru testare, pe Cadu, Mara, Tony, Gabi Mureşan şi Dubarbier, aceştia nemaiparticipînd la şedinţa de pregătire de pe terenul CMC.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-14-2009 11:59 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut