Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-14-2009, 12:01 PM
Mesaj: #258
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Paszkany vrea să scape de Mara!

Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, este nemulţumit de evoluţiile slabe ale lui Mara din acest sezon şi mai ales de faptul că a luat cartonaş roşu foarte uşor în partida cu Sparta Praga, de joia trecută.

"La iarnă voi face curăţenie. Sunt unii care nu ne mai pot ajuta", a anunţat, acum câteva zile, Paszkany. Pe lista neagră a acestuia se află şi Mara, mijlocaş adus cu surle şi trâmbiţe iarna trecută de la Urziceni. Motivele? Are un contract anual de 200.000 de euro şi evoluţiile din acest sezon au fost mult sub aşteptări, el fiind în acest moment rezerva lui Deac. Un alt argument care a cântărit decisiv în această decizie este faptul că Mara a luat cartonaş roşu extrem de uşor în meciul cu Sparta, la 1-2, când şi Gabi Mureşan fusese eliminat. "Au fost două cartonaşe galbene luate în mod stupid. Dacă eşti profesionist, nu îţi laşi echipa la greu când eşti condus pe tabelă şi joci cu un om în minus. Vreau ca la iarnă Mara să fie vândut", i-a spus zilele trecute Paszkany lui Iuliu Mureşan.

Nu a fost convocat cu Astra
Mara nu a prins lotul la meciul de duminică, de pe teren propriu, cu Astra, deşi era apt de joc. Surse ProSport spun că decizia de a nu prinde lotul a fost luată chiar de Paszkany! A fost pentru prima dată în acest sezon când Mara nu a fost convocat la un meci oficial. Pe lista neagră a lui Paszkany se mai află Didi, Leao şi Flores, deoarece au fost mai mult rezerve în acest sezon. De asemenea, CFR vrea să îi vândă pe Culio şi Kone. Totodată, Peralta va fi cedat, deoarece nu acceptă diminuarea contractului de 375.000 de euro.

200 de mii de euro câştigă Mara la CFR, echipă cu care mai are doi ani de contract

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-14-2009 12:01 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut