Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-16-2009, 09:13 PM
Mesaj: #269
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Croitorul

Omul momentului la CFR, ivorianul Lacina Traore, a descins, la invitația ProSport și Pro TV, într-o croitorie din Cluj, pentru a-și etala abilitățile în prima sa meserie.

Traore s-a întors la mașina de cusut, acolo de unde a plecat în fotbal. Croitoria l-a ajutat, în copilărie, pe fotbalistul african să-și câștige existența înainte ca talentul său de fotbalist să-l propulseze în România, la CFR Cluj.

"Am început la vârsta de 10 ani să lucrez într-o croitorie, de acolo am câştigat primii mei bani. În plus, le făceam haine fraţilor şi surorii mele. Acum este un pic bizar să cos din nou, pentru că mi-am ieşit din mână. Nu mă mai ascultă picioarele şi mâinile ca pe vremuri. Am cam uitat meseria", rememorează, cu zâmbetul pe buze, ivorianul.

Trimite bani în Africa
Traore spune că tocmai meseria de croitor l-a împins către sportul cu balonul rotund. "Eu eram cam leneş la croitorie şi i-am spus patronului că nu mai vreau să lucrez pentru el, că vreau să joc fotbal. M-au înţeles şi el, şi tatăl meu, iar acum iată unde am ajuns. Toată familia este bucuroasă pentru mine acum. Îi ajut lună de lună, le trimit bani", spune atacantul de culoare, care are şi o mare dorinţă pentru viitor, să formeze cuplu în atacul Coastei de Fildeş cu starul lui Chelsea.

"Vreau să joc alături de Drogba în atacul naţionalei noastre, acesta este visul meu", a mai spus Traore, care şi-a conturat deja planurile pentru vremea când va renunţa la fotbal. "Vreau să conduc afaceri cu cacao şi cafea", a conchis ivorianul.

7 goluri a marcat în acest sezon Traore pentru CFR, patru în Liga I, două în Europa League şi unul îb Cupa României

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-16-2009 09:13 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut