Ştiri Poli Timişoara
11-16-2009, 10:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Marian Iancu: "Dragomir a fost singurul presedinte care a sustinut cauza Timisoarei"
Patronul celor de la FC Timisoara, Marian Iancu, a argumentat votul clubului sau pentru un nou mandat al lui Dumitru Dragomir la carma Ligii Profesioniste de Fotbal.
Acesta recunoaste ca motivul cel mai solid a fost modul in care s-a comportat presedintele Ligii fata de Timisoara, in cazul depunctarii echipei banatene de catre FIFA: "Nu am fost la Adunarea Generala, din partea Timisoarei a fost imputernicit Chivorchian. Sintetizand, l-am votat pe Dragomir ca e destept si frumos. Vorbind serios, din cate stiu eu nu a existat alt contracandidat, iar in lipsa de altceva, e normal sa ne intreptam spre cel care si-a asumat aceasta functie. Daca erau contracandidati, atunci poate ne-am mai fi gandit, insa Timisoara are o relatie speciala cu Dragomir, el fiind singurul presedinte care a sustinut, in cunostinta de cauza, cauza clubului nostru, care a dorit sa mearga in fata tribunalului de la Laussane, in perfecta opozabilitate cu FRF, ori lucrul acesta ne obliga sa-l respectam si sa-l votam. In al doilea rand, a fost vorba de profesionalismul lui. L-am fi votat in concurenta cu oricine. Cred ca este un argument plauzibil si nu pot sa ma compar cu Urziceniul, care cred ca l-ar fi votat pe Kassai. Nu sunt ironic, eu stiu relatia lui Dumitru Bucsaru cu Adalbert Kassai, asta e parerea mea si nu trebuie nimeni sa se simta lezat. Poate au alte interese, din cate stiu eu i-ar fi placut domnului Stoica." Referitor la banii din drepturile de televizare, Marian Iancu este increzator ca la urmatoarea licitatie, suma obtinuta de cluburile din prima liga romaneasca va fi mult mai mare: "Eu cred ca urmatoarea licitatie a drepturilor de televizare va aduce mai multi bani, in ciuda acestei crize economice si sunt sigur ca acel caiet de sarcini va fi mult mai impunator, iar acest lucru face bine fotbalului." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut