Ştiri Poli Timişoara
11-16-2009, 10:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Marian Iancu: "Nelutu Sabau este bine fixat pe scaunul sau"
Patronul Timisoarei, Marian Iancu, este multumit de parcursul echipei in Liga I, desi recunoaste ca acesta ar fi putut fi mai bun, daca nu ar fi fost irosite puncte in fata unor echipe mai slab cotate.
"Mergand in paralel atac in campionat cat si in competitia europeana, eu zic ca suntem in parametri, desi se putea mai bine. Am pierdut puncte considerate usoare in competitia interna, dar asta este. Obiectivul meu ca manager este sa caut sa completez un buget impus de situatia actuala a echipei, raportat la contextul economic. Acest lucru este prioritar. Al doilea este sustinerea antrenorului si a echipei in momentele grele. Daca publicul vede in mine un conducator care ezita in sustinerea antrenorului, atunci si echipa imediat ar da semne de slabiciune. Tinand cont de obiectivele mele principale, care nu sunt usoare, spun ca Nelutu Sabau este bine fixat pe scaunul sau, iar echipa este solida. In acelasi timp, din punct de vedere sportiv, incercam sa compensam media de varsta scazuta, de 23,7 ani, cu calitate", a declarat Marian Iancu pentru Sport Total FM. Referitor la viitoarea partida a Timisoarei, impotriva lui Dinamo, marea temere a presedintelui Timisoarei este un arbitraj in compensare in favoarea adversarilor sai, dezavantajati in etapele scurse pana acum in campionat: "Cei care ridica probleme ale arbitrajului suntem noi, care am cerut straini, dar nu din Germania, pentru ca exista foarte multi suporteri ai lui Dinamo acolo, care au si functii. Nu vreau sa existe un arbitraj in compensare pentru Dinamo, tocmai acum, cu Timisoara, pentru ca m-ar deranja. De aceea nu vreau sa aud aceste vaicareli ale celor de la Dinamo in ceea ce priveste arbitrajul. Trebuie sa jucam pe teren si sa invingem. Avem nevoie de linsite, sa vina lumea la stadion, sa ne sustina si sa castigam. Este important pentru noi publicul, intrucat cu cat este mai numeros, cu atat imping si autoritatile sa vina mai aproape de echipa, iar spectacolul din teren vine atunci cand in tribune sunt 20-30 de mii de suporteri. Si clubul este obligat sa vina alaturi de suporteri atunci cand ei nu pot. O sa caut acum o solutie ca in meciul cu Ajax sa aratam celor din Olanda ca exista spectacol si in Liga I, iar in tribune sa existe o comportare a fanilor asa cum a fost si la Amsterdam", a incheiat Marian Iancu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut