Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-19-2009, 06:23 PM
Mesaj: #275
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Iuliu Mureşan: "Dacă Universitatea ar fi fost mai bună, atunci ar fi câştigat"

Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, consideră că Mititelu greşeşte atunci când acuză în termeni duri.

"E părerea dânsului şi cred că e spusă la supărare. Nu a viciat nimeni rezultatul, a fost victoria noastră şi atât. Dacă Universitatea ar fi fost mai bună, atunci ar fi câştigat. Cum anul trecut am fost învinşi cu 4-1 şi nu am spus nimic, aşa ar trebui să facă şi ei", a afirmat oficialul.

Acesta consideră că echipa a progresat tehnic odată cu venirea lui Andrea Mandorlini. "Echipa a fost aşezată tactic mai bine decât până acum, dar sunt alte probleme care trebuie corectate, despre care nu vreau să vorbesc. Ştiam că Universitatea va juca bine, iar noi am stat bine pe teren. Eliminarea uşoară a lui Traore a dezechilibrat puţin meciul. Ne-am apărat pe final pentru că nu aveam altă variantă", a mai spus conducătorul CFR-ului.

Deţinătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României, CFR Cluj, s-a impus, miercuri, scor 1-0, pe terenul Universităţii Craiova, la meciul de debut al antrenorului Andrea Mandorlini, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Meciul a fost arbitrat de o brigadă compusă din centralul Alexandru Tudor şi asistenţii Bogdan Velicu şi Radu Ghinguleac.

Gazdele au înscris în minutul 10, prin Florin Costea, aflat la limita ofsaidului, care a trimis pe jos după o deviere a lui Şoavă, însă golul a fost anulat pe motiv că atacantul Craiovei se afla în afara jocului. Asistentul Ghinguleac nu a ridicat fanionul, decizia fiind luată de Alexandru Tudor.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-19-2009 06:23 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut