Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-20-2009, 07:55 PM
Mesaj: #148
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Trei jucatori noi la Ceahlaul

Echipa nemteana a avut mai multi jucatori in probe, trei dintre ei semnand pana in vara.

Dintre cei zece jucatori care au fost in probe la Ceahlaul, doar trei au fost opriti in lot, acestia semnand contracte pana in vara, clubul avand optiune de prelungire. Cei trei au avut evolutii bune in meciul amical cu Otelul, de sambata, si l-au convins la antrenamente pe Gigi Multescu ca merita opriti in lot. Toti trei au fost legitimati si au drept de joc pentru partida de luni, cu Universitatea Craiova.

Rodrigue Dikaba este fundas dreapta. Are 24 ani, este nascut in Franta dar joaca pentru nationala tarii RD Congo, avand pana acum 7 meciuri internationale. Inainte de a veni la Piatra Neamt a jucat in ligile inferioare franceze, la RC Arras si AS Beauvais Oise, fiind la un moment dat in negocieri cu Toulouse sau Wolverhampton. Principalele sale calitati sunt viteza, agresivitatea si forta.

Rudison Ferreira poate juca mijlocas ofensiv, mijlocas stanga sau atacant. Brazilianul in varsta de 26 ani si-a inceput cariera la Sao Paulo, jucand si in nationala de juniori a Braziliei, unde i-a avut colegi pe Kaka si Grafite. Apoi a evoluat in Serbia, la Borac Cacak si OFK Belgrad, in Franta la Mulhouse, Angers, Le Havre si Romorantin, in Maroc la Difaa el Jadida, si in Belgia la Zulte si Oostende. Antrenorul Gigi Multescu l-a laudat pentru tehnica sa in regim de viteza, si l-a caracterizat ca un jucator ideal pentru postul de atacant stanga in sistemul 4-3-3.

Abdoulaye "Abbe" Ibrahim este atacant. Are 23 ani si este din Togo, fiind un fost international de tineret. A evoluat ca junior la FC Espoir Academy ( Togo ), apoi la echipele de tineret ale lui Chelsea, Hearts si Manchester United. Apoi a jucat in MLS, la New York RedBulls si Toronto FC, in Suedia la Vasby United si, pana in aceasta vara, la formatia ucrainiana FC Kharkiv. Despre el, Gigi Multescu a spus ca este un atacant foarte bun, rapid si agresiv.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-20-2009 07:55 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut