Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-21-2009, 01:15 AM
Mesaj: #286
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Dică s-a acomodat in Grecia, cu sotia alaturi

CFR Cluj se pregăteşte deja pentru perioada de transferuri din iarnă. Unii dintre actualii jucători sunt puşi pe listă, alţii le vor lua locul. Argentinianul Peralta este unul dintre cei care se vor despărţi de gruparea din Gruia, iar conducătorii clubului doresc să-l aducă în locul său pe Nicole Dică.

În iunie 2008, Dică a ales să plece de la Steaua. La insistenţele lui Walter Zenga, fotbalistul a ajuns la Catania. Numai că nu s-a acomodat deloc cu fotbalul italian şi, după câteva luni, au apărut zvonuri că Dică va fi transferat sau împrumutat, deoarece catalanii doreau să recupereze cele 1,7 milioane de euro pe care le-a plătit Stelei pentru a-şi asigura serviciile lui "Dicanio”. Iarna trecută, CFR Cluj a fost în tratative cu italienii de la Catania, numai că nu s-a concretizat nimic. Oficialii doreau să-l cedeze definitiv pe fostul stelist, pe când clujenii doreau doar un împrumut, cu drept de cumpărare. În cele din urmă, în această vară, Dică a ajuns în Grecia, la Iraklis, unde este împrumutat pentru un an de zile.

Se simte foarte bine în Grecia
De câteva zile, clujenii au reluat tratativele cu oficialii Cataniei pentru a-l aduce pe Dică în Gruia. Mai ales că Peralta este foarte aproape de a pleca de la CFR, din mai multe motive. Principalul este salariul foarte mare, în jur de 350.000 de euro. Fostul stelist ar fi înlocuitorul perfect. "Eu nu ştiu deocamdată nimic. Acum am terminat antrenamentul şi plec spre casă. Mă simt foarte bine în Grecia, pot spune că m-am acomodat, sunt împrumutat până în vară aici. Nu cred că se poate face ceva în această perioadă. Vreau doar să joc", a declarat, pentru "Ring", Nicolae Dică.

Divorţ? O glumă proastă
Din 2003, fostul stelist este căsătorit cu Corina şi au un băiat, Marcu Andrei Ilie, în vârstă de patru ani. La un moment dat s-a zvonit că cei doi sunt în pragul divorţului deoarece soţia lui Dică nu s-a acomodat afară şi ar dori să se întoarcă în ţară. "Da, la noi se scrie orice. Am divorţat şi acum m-am recăsătorit. Bineînţeles, tot cu Corina. Eu sunt aici în Grecia cu soţia şi băiatul, şi ne este foarte bine împreună, nici vorbă de divorţ", ne-a spus, râzând, "Dicanio".

"M-aş întoarce şi acasă, dar nu vreau să mă pronunţ atât timp cât nu este ceva concret, şi deja am fost transferat la prea multe echipe" Nicolae Dică

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-21-2009 01:15 AM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut