Chestionar: Cine se califică?
Liverpool FC
Unirea Urziceni
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League
01-17-2010, 01:39 PM
Mesaj: #21
RE: Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League
Stoke City-Liverpool 1-1, în etapa a 22-a din Premier League

Adversara Unirii Urziceni din 16-imile Ligii Europa, Liverpool, a remizat, sâmbătă, în deplasare, cu Stoke City, scor 1-1, şi a rămas pe locul 7 în clasamentul Premier League, informează site-ul oficial al "cormoranilor".

Golurile partidei a fost înscrise de Huth (90+1), pentru gazde, în timp ce pentru Liverpool a marcat Kirgyakos, în minutul 57.

Managerul Rafael Benitez a introdus în teren următoarea echipă: Reina - Carragher, Kyrgiakos, Skrtel, Insua - Degen (Rodriguez 78), Lucas Leiva, Mascherano, Aurelio - Kuyt, Ngog (Aquilani 87).

Liverpool nu s-a putut baza pe Gerrard, Benayoun şi Torres, toţi accidentaţi. Ultimul va absenta 6 săptămâni de pe gazon şi nu va fi în teren la "dubla" cu Unirea Urziceni, în 16-imile Ligii Europa, programată în 18 şi 25 februarie. În schimb, la acest meci şi-a făcut debutul pentru Liverpool cea mai recentă achiziţie, mijlocaşul argentinian Maxi Rodriguez, care a intrat în minutul 78 în locul lui Degen.

În urma acestui rezultat, Liverpool a acumulat 34 de puncte şi a rămas pe locul 7, la un singur punct de poziţia a 6-a, ocupată de Aston Villa.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Liverpool FC - Unirea Urziceni, şaisprezecimile Europa League - Sebi Raducu - 01-17-2010 01:39 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut