Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
09-13-2009, 04:40 PM
Mesaj: #21
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
Escude: "Ne aşteaptă un meci greu în Liga Campionilor, în faţa unui adversar complicat"

Fundaşul francez Julien Escude a declarat că jucătorii echipei spaniole trebuie să intre pe teren concentraţi şi umili, fără să subestimeze campioana României.

"Este adevărat că am făcut o partidă bună cu Zaragoza, am marcat multe goluri, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să muncim, să fim umili în continuare, pentru că miercuri ne aşteaptă un nou meci greu, de această dată în Liga Campionilor, în faţa unui adversar complicat. Cum niciun joc nu se compară cu altul, şi cel de miercuri va fi diferit. Sper să continuăm pe aceeaşi linie, să înscriem multe goluri pe teren propriu, să facem spectacol şi să câştigăm pentru a-i face fericiţi pe suporteri. Acest rezultat cu Zaragoza este cel mai pun pe care îl puteam obţine în vederea meciului de miercuri, însă trebuie să rămânem concentraţi și să intrăm pe teren cu umilinţă", a spus Escude.

Echipa FC Sevilla a învins, sâmbătă, cu scorul de 4-1, formaţia Real Zaragoza, într-un meci contând pentru etapa a doua a campionatului Spaniei, ultimul înaintea întâlnirii cu Unirea Urziceni, din grupa G a Ligii Campionilor. FC Sevilla şi Unirea Urziceni se vor întâlni în meci direct, miercuri, 16 septembrie, în Spania, în prima etapă a grupei G a Ligii Campionilor, din care mai fac parte Glasgow Rangers şi VfB Stuttgart.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 09-13-2009 04:40 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut