Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
09-11-2009, 02:38 PM
Mesaj: #21
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Vor Fortuna pentru ei

Universitatea Cluj se pregateste pentru testul cu nou-promovata din Covaci. Antrenorul Cornel Talnar stie ca imprevizibilitatea adversarului reprezinta cea mai mare problema pentru formatia sa.

Dupa acel 3-0 cu CFR Timisoara din urma cu o saptamina, "studentii" sint gata de a lua toate punctele si la Covaci, localitatea care are o reprezentanta, Fortuna, in seria a II-a a ligii secunde. Pare o partida facila pentru "universitari", care miine vor intilni o formatie ce a reusit un singur egal pina acum, restul de trei partide fiind pierdute de trupa pregatita de Remus Steop. Totusi, antrenorul vizitatorilor, Cornel Talnar, nu-si subestimeaza adversarul, desi deznodamintul pe care-l asteapta este unul clar: "Nu sint partide foarte usoare cele cu astfel de formatii, trebuie sa avem grija si sa fim foarte concentrati. Cred, insa, ca vom reusi sa ne impunem jocul si sa ne intoarcem acasa cu o victorie".

"Tintarul" nu are probleme de lot, in afara lui Rares Soporan (racit), astfel ca ar putea dispune in teren urmatoarea formatie: Hutan - Ungurusan, Szilagyi, Nitu, Musat - Popa, Bucsa, Iacob, Tene - Bad, Machado. Meciul va fi arbitrat de Marian Bordean (Sibiu), ajutat la cele doua tuse de Lorin Udrea si Mihaela Popescu (ambii din Tirgu-Jiu). Arbitru de rezerva va fi Constantin Stamatoiu (Arad), observatorii din partea FRF urmind a fi Nicu Neagoe (Craiova) si Valer Vancea (Oradea).

Huvos n-are drept de joc
Ieri a fost ultima zi in care se mai puteau legitima jucatori, iar Universitatea Cluj a ramas cu lotul stiut, desi era vorba sa soseasca mai multi jucatori la echipa. Unul dintre ei este si mijlocasul uruguayan Martin Ciappessoni (24 de ani), care oricum nu sosise la Cluj in timp util. Apoi, un alt fotbalist, atacantul portughez Pablo Rodriguez, care fusese testat de Talnar, a fost trimis inapoi in tara sa natala, tehnicianul nefiind multumit de el. O problema neasteptata s-a ivit in cazul brazilianulului Vitor Huvos, care, desi este jucatorul lui "U", nu poate evolua inca pentru noua sa formatie din cauza ca nu i-a sosit cartea verde.


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
   

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 09-11-2009 02:38 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut