Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
09-24-2009, 10:52 PM
Mesaj: #31
RE: Ştiri Universitatea Cluj
Clubul Sportiv "U" sărbătoreşte 90 de ani. Fără echipa de fotbal

Oficialii CFM "U" nu vor participa la manifestările organizate de Clubul Sportiv din cauza meciului de la Mioveni. Vasu se declară dezamăgit.

Clubul Sportiv Universitatea va organiza începând de azi, până sâmbătă o serie de evenimente, cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţare. La manifestări vor participa toate secţiile clubului sportiv, dar fără echipa de fotbal, care s-a retras în ultimul moment. Directorul executiv al CS "U", Ovidiu Vasu, s-a declarat dezamăgit de situaţie, în timp ce reprezentanţii CFM "U" anunţă că nu pot participa din pricina jocului de la Mioveni.

"Iniţial, sărbătoarea a fost concepută cu echipa de fotbal. Zilele trecute, domnul Teodor Pop (director general CFM "U" – n.red.) mi-a comunicat că nu vor mai participa. Am înţeles că vor organiza separat un festival al fotbalului. Este păcat, deoarece era un moment prielnic să fie alături de noi", a subliniat Vasu. în schimb, reprezentanţii clubului de fotbal spun că nu aveau cum să se alăture manifestărilor organizate de societatea sportivă din simplul motiv că sâmbătă "studenţii" vor evolua la Mioveni, împotriva Daciei.

"În primul rând, principalul finanţator al clubului nostru, Florian Walter, a sprijinit financiar sărbătoarea "U" Fest, organizată în acest weekend de către suporteri. Apoi, nouă ne era imposibil să fim prezenţi la Cluj, având în vedere că echipa va juca un meci la Mioveni, sâmbătă. Să nu uităm că Universitatea s-a înfiinţat în noiembrie, nu ştiu de ce cei de la CS “U” sărbătoresc cu două luni mai devreme. Clubul de fotbal a pregătit mai multe suprize care vor culmina cu meciul aniversar, împotriva Gloriei Arad, de pe 27 octombrie", a declarat ofiţerul de presă al CFM "U", Gelu Radu.

Pe durata celor câteva zile, vor fi organizate jocuri demonstrative la care vor participa sportivii veterani ai Clujului, o expoziţie de caricaturi cu fostele glorii ale Universităţii, respectiv o gală de decernare a unor plachete şi diplome pentru sportivii emblematici ai clubului studenţesc. Ovidiu Vasu a precizat că la evenimentele din acest weekend a fost invitat chiar şi prim-ministrul Emil Boc, alături de primarul Sorin Apostu, preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, rectorii universităţilor, dar şi nume cunoscute ale sportului, precum Iolanda Balaci, Doina Melinte sau Carmen Tocală.

Evenimentele vor debuta azi, începând cu ora 17, când în Parcul Sportiv "Iuliu Haţieganu" vor avea loc jocuri demonstrative între foşti componenţi ai echipelor de rugby. Mâine, de la aceeaşi oră, în Sala Sporturilor "Horia Demian" se vor disputa meciuri de handbal, baschet şi volei. O oră mai târziu, programul va continua în centrul oraşului, pe Bulevardul Eroilor, cu diverse jocuri oferite de copiii din cadrul secţiilor clubului. Evenimentul va culmina sâmbătă, de la 11, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, unde se vor înmâna diplome sportivilor şi personalităţilor, au anunţat oficialii CS "U".

Meciul de la Mioveni, în direct pe SportKlub
Oficialii Universităţii au fost anunţaţi în cursul zilei de ieri că partida de la Mioveni, împotriva Daciei, se va disputa sâmbătă, de la ora 15, şi nu duminică, aşa cum a fost programată iniţial. Jocul va fi transmis în direct de postul TV SportKlub, acelaşi care, în ziua următoare, va difuza şi întâlnirea dintre CSM Râmnicu Vâlcea şi UTA Arad.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 09-24-2009 10:52 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut