Chestionar: Cine se califică?
Chimia Brazi
FC Vaslui
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Chimia Brazi - FC Vaslui
09-23-2009, 10:14 PM
Mesaj: #8
RE: Şaisprezecimi: Chimia Brazi - FC Vaslui
Zotincă: "Nu ne-a fost uşor să ne impunem, dar în repriza a doua am făcut diferenţa"

Antrenorul echipei FC Vaslui, Dorin Zotincă, a declarat, miercuri, după jocul cu Chimia Brazi din 16-imile Cupei României, scor 5-0, că partida nu a fost chiar atât de uşoară pe cât pare după scor, dar e bucuros că elevii săi au reuşit să se impună.

"Am făcut un meci bun, împotriva unei echipe bine organizate. Am avut multe absenţe şi nu ne-a fost uşor să ne impunem, mai ales până la pauză. În repriza secundă am călcat pe acceleraţie şi am reuşit să câştigăm categoric. Acum, ne gândim cu speranţă la jocul din campionat, cu Unirea Alba Iulia", a spus Zotincă.

De cealaltă parte, tehnicianul Chimiei Brazi, Eusebiu Tudor, a afirmat că rezultatul e prea dur, dar victoria oaspeţilor este meritată: "A fost o onoare să jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune formaţii din Liga I. Am reuşit o primă repriză bună, dar după ce am luat primul gol şi am ratat acel 11 metri ne-am pierdut din punct de vedere psihic. Diferenţa e prea mare, dar victoria moldovenilor este meritată. Ne vom axa acum doar pe campionat, unde vrem să jucăm mult mai bine decât până acum".

La partida de la Brazi a fost prezent şi belgianul Enzo Scifo, despre care se vehiculează că ar putea fi noul antrenor al celor de la FC Vaslui.

Echipa antrenată de Dorin Zotincă, FC Vaslui, a trecut, miercuri, de formaţia din eşalonul al treilea Chimia Brazi, scor 5-0, în 16-imile de finală ale Cupei României.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Chimia Brazi - FC Vaslui - Sebi Raducu - 09-23-2009 10:14 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut