Chestionar: Cine se califică?
Gloria Bistriţa
Dunărea Giurgiu
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu
09-23-2009, 03:49 PM
Mesaj: #6
RE: Şaisprezecimi: Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu
Pădureanu spune că echipa lui Tăbârcă începe să-şi revină după începutul slab

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, marţi, după victoria cu Dunărea Giurgiu, scor 3-0, din 16-imile Cupei României, că adversarul a fost unul accesibil, însă jucătorii par să îşi fi revenit după evoluţiile slabe din începutul de sezon.

"Am marcat repede, ne-am făcut meciul uşor şi am obţinut calificarea în optimi. A fost un joc accesibil, însă nici adversarul, clar inferior, nu a pus mari probleme. Chiar dacă Dunărea nu s-a ridicat la nivelul nostru, am văzut un reviriment al echipei. Am obţinut o victorie de moral, ne aşteaptă meciuri grele în campionat", a spus Pădureanu, citat de site-ul oficial al clubului.

Directorul tehnic al grupării ardelene, Florin Halagian, este de părere că echipa are în continuare probleme şi nu poate juca la un nivel ridicat în partea secundă a meciurilor. "Echipa din Giurgiu a încercat să joace deschis, lucru speculat de Gloria, în special în prima repriză. Gloria a reuşit să nu mai fie echipa care ratează patru-cinci-şase ocazii pe meci. Jucatorii au reuşit un scor consistent până la pauză, pe care n-au ştiut însă să-l măreasca. Avem căderi în joc, aşa s-a întamplat şi la Piatra Neamţ. Lotul trebuie resuscitat fizic şi psihic, pe jucători îi părăsesc puterile la pauză. Imi pare rău că nu am venit aici în perioada de întrerupere a campionatului, puteam lucra la acest capitol", a opinat oficialul bistriţean.

Echipa antrenată de Sandu Tăbârcă, Gloria Bistriţă, a obţinut, marţi, calificarea în optimile de finală ale Cupei României, după ce a trecut în 16-imi de divizionara secundă Dunărea Giurgiu, scor 3-0.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Gloria Bistriţa - Dunărea Giurgiu - Sebi Raducu - 09-23-2009 03:49 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut