Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
01-12-2010, 06:47 PM
Mesaj: #383
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Jucătorii s-au reunit fără antrenorul Andrea Mandorlini

Lotul echipei CFR Cluj, format din 25 de jucători, s-a reunit, marţi, dar jucătorii au efectuat primul antrenament cu secundul Alin Minteuan, pentru că tehnicianul Andrea Mandorlini nu a fost prezent.

De la reunire au mai lipsit Youssouf Kone (la lot pentru Cupa Africii), Nuno Claro, Nicolae Dică şi Nei (toţi învoiţi). În lot au apărut însă 5 nume noi, Marius Curileac (revenit de la FC Snagov), Kasali Yinka Casal (transferat de la Swindon Town din liga a III-a engleză), Dodo Digbeu Leoh (revenit de la UTA), Patrick Kaniuka (venit în probe de la gruparea engleză Northampton din liga a IV-a) şi Cristi Bud (transferat de la Gaz Metan Mediaş).

Lotul prezent la reunire a fost următorul: Stăncioiu, Peskovic, Curileac - Panin, Alcantara, Cadu, Cabrera, Tony, Casal, Edimar, G. Mureşan, D. Flores, Kaniuka - Dani, Leao, Peralta, Boroştean, Digbeu, E. Dică, Culio - Traore, Buş, Bud, Dubarbier, Deac. La primul antrenament al clujenilor a fost prezent şi fostul jucător al ardelenilor, Bogdan Mara, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu aceştia anul trecut.

Kasali Yinka Casal, fundaşul nigerian cu cetăţenie britanică, a semnat un contract valabil 4 sezoane cu CFR Cluj şi a declarat că nu ştie foarte multe despre fotbalul românesc, dar speră să aibă cât mai multe performanţe cu ardelenii: "Mă bucur că am ajuns la o echipă mare cu pretenţii ridicate. Am văzut CFR Cluj în meciurile cu AS Roma şi Chelsea şi am fost impresionat. Vreau să luăm campionatul. Îl ştiu pe Traore şi puţin pe Culio".

Patrick Kaniuka, care va susţine probe la CFR, speră să îl convingă pe antrenor că este un jucător de valoare şi să rămână la ardeleni: "Nu ştiu foarte multe despre fotbalul românesc, dar vreau să rămân aici cât mai mult timp. Am jucat împotriva Stelei atunci când eram la Swindon şi am văzut că sunt foarte puternici. CFR este o formaţie puternică şi sper să luăm titlul".

Jucătorii clujeni vor efectua miercuri şi joi vizita medială, iar pe 16 ianuarie vor pleca în Antalya pentru primul stagiu de pregătire, care va dura 12 zile şi în cadrul căruia ardelenii vor disputa două amicale, cu Wiener Neustadt (Austria) şi Kapfenberg (Austria). Al doilea cantonament este programat în perioada 2-13 februarie, iar clujenii vor disputa tot două amicale, cu Dinamo Zagreb (Croaţia) şi Videoton Fehervar (Ungaria).

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 01-12-2010 06:47 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut