Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri din tenis!
11-29-2009, 08:50 PM
Mesaj: #1
Stiri din tenis!
Rusul Nikolai Davidenko a cîştigat Turneul Campionilor de la Londra după o victorie cu scorul de 6-3, 6-4 în finala disputată cu argentinianul Juan Martin del Potro!
După ce în semifinale a trecut de Roger Federer, Davidenko, în vîrstă de 28 de ani, a făcut primul break în finala cu del Potro în primul set, scorul devenind 3-1 pentru el. Rusul a cîştigat primul set în doar 35 de minute şi a avut probleme doar cînd i-a oferit argentinianului două puncte de break, la scorul de 3-3 în setul al doilea.

Davidenko a mai făcut un break pe finalul ultimului set, scorul devenind 5-4, ultimul game fiind doar o formalitate pe serviciul propriu. Pe parcursul turneului, Davidenko i-a învins pe toţi cîştigătorii Grand Slam-urilor din acest an, Rafael Nadal (Australian Open) - în grupă, Roger Federer (Roland Garros şi Wimbledon) - în semifinale şi Juan Martin del Potro (US Open) - finală.

Nikolai Davidenko (28 de ani) se află la cel mai important titlu din carieră şi este primul rus care se impune în cel mai important Masters al anului.

CATALIN HILDAN, UNICUL CAPITAN!!! TE VOM IUBI MEREU!!!Angel
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Stiri din tenis! - soriyn1 - 11-29-2009 08:50 PM
5 X Nadal = Roland Garros - copylu4steaua - 06-06-2010, 07:45 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut