Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-24-2009, 05:17 PM
Mesaj: #1
GRECIA
Formatia pregatita de Oleg Protasov, Iraklis, s-a impus cu 2-1 in fata lui Panthrakikos, ambele goluri fiind reusite de Nicolae Dica, in minutele 29 si 77.
Golul celor de la Panthrakikos a fost reusit de un alt fotbalist roman, Marius Mitu, in minutul 69. Nicolae Dica i-a cucerit pe greci inca de la primul meci. Ziarele din Grecia aloca spatii mari super-reusitelor lui Nicolae Dica din meciul Panthrakikos-Iraklis, in timp ce colegii il considera deja cel mai bun fotbalist din campionat. "Dica este de pe alta planeta", a titrat Goal Day, dupa care a continuat: "Cand Oleg Protasov a decis sa il aduca pe Nicolae Dica a cheltuit destui bani, dar a sperat ca fotbalistul roman sa nu fie judecat prea rapid. Prestatia romanului i-a fortat pe presedinte, antrenor si suporteri sa admire o adevarata demonstratie de clasa. La primul gol, care le-a dat aripi celor de la Iraklis, portarul advers nu a avut absolut nici o sansa. Golul cu numarul doi a fost mult mai important, venind intr-un moment in care echipa lu Dumitrescu presa. Cu siguranta, Dica a fost omul meciului."
onlinesport.ro[/font]
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 04:33 PM
Mesaj: #2
RE: GRECIA
Dupa modelul deja experimentat de Steaua in Liga 1, gruparea elena Iraklis Salonic va disputa o partida din campionat cu portile inchise, dupa ce suporterii au patruns pe teren la derby-ul local cu Aris.
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 04:46 PM
Mesaj: #3
RE: GRECIA
Smile Ca sa se simta si Dica ca acasa.

''Football is a beautiful game and it needs to be played beautifully!'' Brian Clough
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-04-2009, 06:06 PM
Mesaj: #4
RE: GRECIA
cel putin....
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut