Chestionar: Cine se califică?
Astra Ploieşti
Dinamo Bucureşti
[Arată rezultate]
 
Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sferturi: Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti
11-17-2009, 03:25 PM
Mesaj: #7
RE: Sferturi: Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti
Andrei Cristea: "Chiar dacă ploieştenii reprezintă o echipă mică, trebuie să fim atenţi pentru că se pot mobiliza exemplar"

Atacantul Andrei Cristea speră şi el într-o calificare în semifinalele Cupei României în dauna celor de la Astra Ploieşti: "Chiar dacă ploieştenii reprezintă o echipă mică, trebuie să fim atenţi pentru că se pot mobiliza exemplar şi ne pot pune probleme. În plus, jucători pe care Dinamo i-a împrumutat acolo vor vrea să demonstreze ceva. Sperăm însă să nu le iasă prea multe".

Fostul stelist s-a referit şi la derby-ul cu FC Timişoara şi prevede că va fi un joc foarte spectaculos: "O să avem parte de un adevărat derby şi vrem victoria. Ştiu ce reprezintă pentru timişoreni un meci cu Dinamo, îşi doresc de foarte mulţi ani să ne învingă. Atmosfera va fi incendiară, vom fi huiduiţi, dar asta ne va ambiţiona şi mai mult".

Cristea a mai spus că în ultima perioadă a avut un program foarte încărcat cu meciuri multe în Liga I, cupele europene, Cupa României sau la echipa naţională, însă nu se plânge şi se bucură doar că este sănătos: "Am un moral foarte bun. Chiar dacă e greu, trebuie să faci sacrificii dacă vrei să fi un profesionist şi un fotbalist adevărat. Cu toţii vrem să intrăm în vacanţă, dar ar fi bine şi ca Dinamo să termine turul de campionat pe podium". Cristea nu se teme de concurenţa din atacul lui Dinamo, chiar dacă vor reveni Bratu şi Niculae: "În Ştefan cel Mare a fost mereu bătaie pe locurile din ofensivă. De foarte mulţi ani, echipa are vârfuri de mare calitate".

Dinamo va juca joi, de la ora 20:15, în deplasare cu Astra Ploieşti în sferturile de finală ale Cupei României, meciul urmând să fie transmis de ProTv.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Sferturi: Astra Ploieşti - Dinamo Bucureşti - Sebi Raducu - 11-17-2009 03:25 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut