Notice: Undefined index: stire in /home/romanian/public_html/plus/creator.php on line 6
 Dusan Uhrin (Poli Timisoara): Nu ne permitem nicio neglijenta acasa - RomanianSoccer

 

Romanian Soccer
Romanian Soccer  Cauta in Romanian Soccer
Romanian Soccer
Nationala Romaniei
 

-

UK Anglia:Premier League

-

Clasament Premier League

-

IT Italia: Serie A

-

Clasament Serie A Italia

-

SP Spain:Primera División

-

Clasament Primera Division

-

DE Germania: Bundesliga

-

Clasament Bundesliga

-

FR Franta: Ligue 1

-

Clasament Ligue 1

-

PO Portugalia: Liga Bwin

-

OL Olanda: Eredivisie

-

BE Belgia: Jupiler League

-

TU Turcia: Süper Lig

-

GR Grecia:Ethniki Katigoria

-

RU Rusia: Premier League

-

UC Ucraina: Vyscha Liga

-

ball America de Sud

-

ball Africa

-

ball Asia

-

ball Stiri Externe

statistici fotbal
Dusan Uhrin (Poli Timisoara): Nu ne permitem nicio neglijenta acasa

Cehul Dusan Uhrin Jr., antrenorul echipei Poli Timisoara, apreciazã cã bãnãtenii trebuie sã câstige neapãrat meciul cu Universitatea Cluj, programat sâmbãtã în etapa a 27-a a Ligii I de fotbal, dacã vor sã rãmânã în cursa pentru un loc în cupele europene.

"Sâmbãtã ne asteaptã un meci hotãrâtor, deoarece suntem obligati sã câstigãm. Sunt sigur cã ne asteaptã un adversar greu, chiar dacã este pe ultimele locuri în clasament. "U" Cluj are multi fotbalisti care au jucat si la noi. Probabil cã acesti jucãtori vor sã arate cã nu trebuiau sã plece de aici. Cele douã echipe joacã pentru obiective diferite. Noi nu ne permitem nicio neglijentã acasã. Trebuie sã strângem toate punctele, deoarece lupta de-abia acum începe", a declarat Dusan Unhrin, la conferinta de presã de joi.

Gheorghe Chivorchian, presedintele Consiliului Director, a fãcut o serie de precizãri privind componenta lotului. "În privinta jucãtorilor care fac sau nu fac parte din lot, este numai problema antrenorului Dusan Uhrin. El este cel care hotãrãste lotul care se deplaseazã sau care face obiectul pentru jocul de acasã. Dusan Uhrin stabileste cine intrã în teren, el face schimbãrile, nu altcineva din club. Cã sunt unii fotbalisti care traverseazã o formã mai slabã este firesc sã aparã lucrul acesta. Si atunci antrenorul, tinând cont de forma jucãtorului, pentru o etapã-douã sau cât considerã necesar, îl trece pe banca de rezerve sau îi dã un alt program de pregãtire".

Chivorchian sustine cã nu sunt probleme cu plãtile cãtre jucãtori. "Cât priveste partea financiarã, de când sunt la Poli Timisoara, contractele si primele s-au achitat jucãtorilor. Dacã au mai fost întârzieri de o zi-douã sau o sãptãmânã nu a fost nicio problemã. Tot ce li s-a promis fotbalistilor, de cãtre patronat, li s-a achitat. Sunt cluburi în România care nu si-au plãtit jucãtorii de douã-trei luni, dar nimeni nu scrie", se aratã pe site-ul clubului din Timisoara.


__________________________
© Romanian Soccer - 03 - 04 - 2008 - Cehul Dusan Uhrin Jr., antrenorul echipei Poli Timisoara, apreciazã cã bãnãtenii trebuie sã câstige neapãrat meciul cu Universitatea Cluj, programat sâmbãtã în etapa a 27-a a Ligii I de fotbal, dacã vor sã rãmânã în cursa pentru un loc în cupele europene. -